• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

31.05.2019

11:43

NESTVARNA TUGA U NOVOM SADU: Starijem sinu (10) pozlilo nad gronovima majke, bake i deke dok je recitovao "Oče naš"!

Vesti

NESTVARNA TUGA U NOVOM SADU: Starijem sinu (10) pozlilo nad gronovima majke, bake i deke dok je recitovao "Oče naš"!

Podeli vest

Mirjanu Janković (32) i njene roditelje Nadu (56) i Branislava Pajića (57) ubio je pre nedelju dana njen suprug Goran Janković

Mirjana Janković (32) i njeni roditelji Nada (56) i Branislav (57) Pajić sahranjeni su danas na Gradskom groblju u Novom Sadu. Njih je do smrti isprebijao macolom u glavu Goran Janković, suprug i zet, u jutro 24. maja.

Tela su iz kapele krenula oko 9.45 sati, a za njima je išla tužna povorka koja ih je ispratila na večni počinak, nedelju dana od ubistva. Na čelu kolone bio je desetogodišnji dečak, koji je bio svedok kada mu je otac ubio majku, baku i deku.

Mirjana je sahranjena u belom sanduku i sa belim cvećem, a ispred groblja je u pripravnosti bila i ekipa hitne pomoći.

BRIGU O DECI PREUZEO BRAT UBIJENE MIRJANE: Razgovor sa dečacima je NAJTEŽI, veoma su potreseni!

Stariji sin, desetogodišnjak, na groblju je izrecitovao molitvu "Oče naš" kao poslednji pozdrav majci, babi i dedi. Posle toga mu se slošilo i seo je na klupu pored rođaka. U pozadini, među ožalošćenima, bio je i mlađi sin.

- Jedinu utehu porodici može pružiti činjenica da Bog vaskrsava pravedne pa se nadam da će isto učiniti i sa Mirjanom, Branislavom i Nadom i primiti ih pod svoje skute - rekao je sveštenik na grobovima žrtava.

Sve se odvilo nakon Goranovog provoda sa društvom u izlasku, gde je ostao do 4 ili 5 sati ujutru.

SPAKOVAO U RANAC ODEĆU, HRANU I MACOLU! Trostruki ubica iz Novog Sada do detalja isplanirao masakr! PRVO UBIO TASTA koji je jedini mogao da SPREČI ZLOČIN!

On je iz kafane, navodno, otišao kući, u obližnjoj Veterničkoj ulici na Adicama i legao, da bi oko pola šest ustao i odlučio da ode do kuće Pajića na Telepu, s namerom da se osveti supruzi.

Podsetimo, tragedija se dogodila u Telepu petak ujutru naoči Mirijaninih i Goranovih maloletnih sinova.

Grad Novi Sad je obezbedio interventne jedokratne pomoći za pokrivanje troškova sahrane tri člana porodice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija