• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2019

20:52

(FOTO) POMOZI MI DA NAĐEM SINA, KUME! Milojević očajan zbog nestanka sina, POZVAO DEJANA STANKOVIĆA!

Vesti

(FOTO) POMOZI MI DA NAĐEM SINA, KUME! Milojević očajan zbog nestanka sina, POZVAO DEJANA STANKOVIĆA!

Podeli vest

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević i cela porodica su očajni je nakon što je njegov sin Mladen juče nestao. U pomoć je pozvao i kuma, proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića

Milojevićeva ćerka Magdalena objavila je na društvenim mrežama da je njen brat nestao,  a za naš portal rekla je da je o nesrećnom slučaju obavešten nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković.

(FOTO) NESTAO SIN BIVŠEG GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Poslednji put viđen u Umčarima! PORODICA OČAJNA!

 

- Tata je alarmirao sve ljude u Beogradu, zvao je i našeg kuma Dekija Stankovića kako bi nam pomogao da što pre pronađemo našeg Mladena - rekla je Magdalena za Telegraf.rs

Foto: printscreen instagram

Prema njenim rečima, Mladen se pre nestanka vozio Zvonkovim automobilom koji se iznenada pokvario na isključenju sa auto-puta kod Umčara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija