• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.06.2019

22:45

OBOREN MALOLETNI MOTOCIKLISTA (17)! Saobra?ajna nesreća u Novom Sadu

Vesti

OBOREN MALOLETNI MOTOCIKLISTA (17)! Saobra?ajna nesreća u Novom Sadu

Podeli vest

Sedamnaestogišnjak iz Novog Sada zadobio je večeras oko 21 čas teške telesne povrede, posle saobraćajne nesreće na uglu Ive Andrića i Heroja Pinkija u Novom Sadu

Kako nezvanično saznajemo, mladić je vozio motor, kretao se pravo ulicom Ive Andrića, kada mu je na semaforu vozač automobila marke opel, koji je hteo da skrene levo, preprečio put.

Okolnosti nezgode biće utvrđene posle uviđaja.

Tokom intervencije hitne pomoći, motociklista je bio u svesnom stanju. On je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a njegovo stanje još nije poznato.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan Mitrovic

pre 4 godine

Nije ni cudo kad se motoristi trude da na svim mogucim mestima zaobidju sve ostale ucesnike u saobracaju. Na semaforima biciklisti i motoristi obavezno se guraju prvi da budi na semaforu umesto da cekaju svoj red. Tako u neprilike donose sve ostale pa i sebe. Policija bi neke stvari trebala kaznjavati mnogo strogo, pogotovo zaobilazenje na semaforima, provlacenje izmedju ostalih vozila i slicno. Probao sam sve vidove prevoza i sve vozio ali ubedljivo biciklisti i vozaci motora najvise prave prekrsaja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija