• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

14.06.2019

11:12

TRAGEDIJA NA KOSTOLAČKOM KANALU! Pronađeno telo stradalog na jedrilici!

Vesti

TRAGEDIJA NA KOSTOLAČKOM KANALU! Pronađeno telo stradalog na jedrilici!

Podeli vest

Ronioci su pronašli telo Ivana Đurića (46) iz Požarevca, koji je 10. juna stradao na Kostolačkom kanalu i ono je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti

On je stradao najverovatnije od strujnog udara, kada je jedrilica na kojoj se nalazio zakačila žice dalekovoda, što je izazvalo strujni luk, a onda strujni udar. Tom prilikom njegov otac Miroljub Đurić (74) zadobio je teške povrede, opekotine koje su zahvatile 30 odsto tela i nalazi se na lečenju u Beogradu.

TRAGEDIJA U LOZOVIKU: Poginuo motociklista, sudar s mercedesom je bio koban

Sa njima je na jedrilici bio i Vladislav Kostić (51) iz Beograda, koji je prošao sa lakšim povredama. Sada se čekaju rezultati obdukcije nastradalog, kao i izveštaj Lučke kapetanije u Velikom Gradištu, kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja. Ukoliko se utvrdi da se radi o zadesnoj smrti, bez bilo čije krivice, dalja istraga neće se sprovoditi i postupak oko ovog slučaja biće  zatvoren.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija