• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

15.06.2019

11:18

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PROKLETA SUDBINA! Jovana (16) je uspavala ćerku Saru - I OTIŠLA U SMRT!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PROKLETA SUDBINA! Jovana (16) je uspavala ćerku Saru - I OTIŠLA U SMRT!

Podeli vest

Jovana Aleksić kobne večeri prvo molila supruga Slobodana da je provoza na motoru, ali je on to odbio jer dvotočkaš nije bio ispravan. Kada je njena beba zaspala, otišla je u vožnju sa bratom Milutinom i nastradala

Jovana je pre nesreće uspavala ćerku Saru i otišla da se motorom provoza sa bratom Milutinom. Tuga mi stegne srce kada pomislim da je više nema i da je moja sedmomesečna unuka ostala bez majke, a moj sin Slobodan bez supruge.

Neispravan motor

Moj sin je odbio da je vozi na tom motoru jer na njemu nisu radile ni kočnice ni svetla
Zoran Aleksić, svekar

Ovako za Informer počinje priču Zoran Aleksić iz sela Stubline, svekar tinejdžerke (16) koja je u sredu poginula u udesu na Valjevskom putu kada je na "suzuki" na kom je bila sa bratom Milutinom Božovićem (22) naleteo "reno klio". Milutin je tada teško povređen, ali nije životno ugrožen.

- Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: "Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim!" - ispričao je Zoran i dodao da je Jovana zatim otišla da uspava Saru, a njegov sin je otišao u prodavnicu.

Prema njegovim rečima, kada je Sara zaspala, Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se dotad nikada nije vozila na motoru.

Foto: Informer DN

- Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava - rekao je on i dodao:

Podeljena krivica

Foto: Informer DN

Prvi rezultati istrage ukazuju da je za nesreću na Valjevskom putu kriv Miodrag P., koji je svojim "renoom", pre nego što je naleteo na motor, prešao preko pune linije.
- Međutim, krivicu snosi i Milutin Božović jer je vozio brzinom većom od dozvoljene, a treba da se utvrdi da li je motor bio ispravan. Kada sve analize i tehnički pregledi oba vozila budu završeni, znaće se kako je i zašto došlo do tragedije - rekao je naš izvor iz istrage.

- Mislim da sad Slobodan izdržava samo radi ćerke Sare. Planirali su da imaju i još dece, a sada se ovo desilo.

Reporteri Informera nisu juče uspeli da razgovaraju sa Jovaninim suprugom Slobodanom jer je otišao da sa obdukcije preuzme njeno telo i prebaci ga u kuću njenog oca Radeta Božovića. Kako saznajemo, po želji Jovaninog oca ona će biti sahranjena u subotu u rodnom selu Trstenica.

Podsetimo, tragedija se dogodila u sredu oko 21 sat u blizini benzinske pumpe "Knez petrol" na Valjevskom putu u obrenovačkom selu Piroman. Kako je naš izvor iz istrage nakon tragedije objasnio, do nesreće je došlo kada je vozač "renoa" Miodrag P. neoprezno skrenuo ulevo na benzinsku pumpu.

- Baš u tom trenutku su se, u punoj brzini, na motoru pojavili Jovana i Milutin. Došlo je do stravičnog sudara i oni su pali sa motora. Jovana je preletela preko vozila, direktno pala na glavu i na mestu ostala mrtva. Njen brat je ostao zaglavljen između "renoa" i motocikla. Nažalost, nisu imali kacige - rekao je naš izvor.


 

Foto: Informer DN

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Sama je izabrala to što joj se dogodilo.

Laza

pre 4 godine

Kao prvo nije u pitanju Suzuki vec Honda cbr600 f2 mada to sada nije ni bitno, kao drugo iskljucivu krivicu za udes ima vozac Renoa i to je tacka, to je toliko ocogledno da jasnije ne moze biti, kao trece ni jedan motor se ne moze voziti bez kocnica zato ne lupetajte gluposti i kao cetvrto i po snimku koji je pokazao direktan sudar ovo dvoje vozila kao i u ovom slucaju kacige im nebi mnogo znacile svako ko vozi motor vrlo dobro zna sta sam rekao, osoba koja je nazalost nastradala prilikom udara u vozilo vec je imala smrtonosne povrede poput preloma ekstimiteta, kicme i vrata dokaz za to vam je prednji deo renoa hauba i sofersajbna tako da u ovom slucaju kaciga ne bih pomogla, naravno nemojte me pogresno shvatiti ne odobravam voznju bez celokupne opreme, vec samo hocu reci da u ovom slucaju kacige nisu bile presudne, a i dokaz za to vam je i njen brat koji je umislio da je Rosi nazalost jos jednom u velikom nizu prerano ugasen jedan mlad zivot.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija