• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

24.06.2019

14:39

KOMŠIJI ODSEKAO I RUKE I NOGE, A DOBIO SAMO 15 GODINA ROBIJE! Osuđen Obren Zirojević zbog ubistva Draga Mašulovića!

Vesti

KOMŠIJI ODSEKAO I RUKE I NOGE, A DOBIO SAMO 15 GODINA ROBIJE! Osuđen Obren Zirojević zbog ubistva Draga Mašulovića!

Podeli vest

Prema onome što se navodi u optužnici, Zirojević je žrtvu usmrtio sa 15 udaraca čekićem u potiljak, da bi mu zatim u kupatilu odsekao obe ruke do ramena, obe noge do kukova, a zatim i obe potkolenice


Pred Višim sudom u Beogradu danas je prvostepenom presudom na 15 godina zatvora osuđen Obren Zirojević (38), zbog ubistva Draga Mašulovića (61), 29. januara 2015. godine u Mirijevu.

Ovo je druga po redu presuda, pošto je prethodnu, kojom je bio osuđen na najstrožu zatvorsku kaznu od 40 godina, ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje. Novom presudom sud je prekvalifikovao delo sa teškog na obično ubistvo i izreklo mu maksimalnu kaznu za ovo delo.

Prema onome što se navodi u optužnici, Zirojević je žrtvu usmrtio sa 15 udaraca čekićem u potiljak, da bi mu zatim u kupatilu odsekao obe ruke do ramena, obe noge do kukova, a zatim i obe potkolenice. Na suđenju je tvrdio da se ne seća da je izvršio ubistvo, niti kako, kao ni da je raskomadao njegovo telo. Seća se da ga je ovaj napao zbog navodnog novčanog duga, da se branio i da mu je u jednom trenutku pao mrak na oči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zorica

pre 4 godine

Dok je ovakvih zakona i sudija, biće i ovakvih ubistava.

Robert

pre 4 godine

Pa ocaj u eu bi dobio dozivotno i nikad na slobodi vise. Iskasapio coveka a dali mu 15 godina. Sudove momentalno pohapsiti i osuditi njih na 15 godina robije, peticija za tako nesto treba. Cista provokacija od presude, politici nasilhe odgovara, jer je ruski rezim, ne eu. Po ovome se vidi da monstrumi mogu da ubijaju svaki dan jer im sudovi dozvolili.

pravda

pre 4 godine

sramota za sudstvo Srbije sudija u kucu ti se vratilo ovakvo ubistvo koje nazva obicnim

Vid

pre 4 godine

Strašan zločin a još skandaloznija osuda.Kako bi osoba koja je donela ovakvu presudu reagovala da je u pitanju njoj bliska osoba.

pravda

pre 4 godine

Sram te bilo sudija Olivera Djuric kako bi osudila da je neko tvoj ubijen na nacin ovakav koji nazva obicnim tebe treba u zatvor strpati sramoto Srbije

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija