• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

30.06.2019

16:20

IZBEGNUTA JOŠ VEĆA TRAGEDIJA! U Subotici smrtno stradao mladić, drugari KRENULI DA MU POMOGNU, PUKOM SREĆOM NISU POVREĐENI!

Vesti

IZBEGNUTA JOŠ VEĆA TRAGEDIJA! U Subotici smrtno stradao mladić, drugari KRENULI DA MU POMOGNU, PUKOM SREĆOM NISU POVREĐENI!

Podeli vest

Ognjen Ćuk (21) iz Subotice u trenutku je smrtno stradao na vagonu na Željezničkoj stanici u Subotici, gde ga je u subotu, oko 4 ujutro, usmrtio električni luk, na krovu teretnog vagona, na koji se popeo poslem žurke sa drugarima

Zahvaljujući činjenici da uređaj nije automatski prihvatio sistem nakon iskakanja, strujni napon se nije odmah uključio, i tako je sticajem okolnosti izbegnuta još veća tragedija.

Naime, drugari su u momentu kada su postali svesni opasnosti za Ognjena potrčali ka vagonu da ga skinu, takođe bili u opasnosti, ali pošto je nestanak struje potrajao više minuta, izbegli su opasnosti.

Subotica je danas zavijena u crno, žali za mladim Ognjenom, za kojeg svi imaju smao reči hvale. Njegovi drugovi i poznanici na društvenim mrežama kažu d aje bio divan drug i da su ga svi voleli. Niko ne zna da li je želeo selfi na vagonu, ili je, kako se tvrdi s adruge strane želeo da pređe na drugu stranu vagona preko krova.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je nalog da se izvrši obdukcija tela stradalom mladića, da se utvrdi i toksikološka analiza na Institutu sudske medicine u Novom Sadu.

Iz izvora bliskih Železnici saznajemo da je električni luk odmah usmrtio mladića, da nije bilo strujnog napona čak ni u udaljenj stanici Naumovićevo.

Foto: Informer

Električni luk je usmrtio mladića, struja je nestala nakon tog u većem delu reona. Do smrti je došlo kada je taj voltni luk prošao kroz telo nastradalog mladića i gotovo ga spržio jak udar struje. Njegovi drugari nisu stradali zahvaljujući tome što sticajem okolnosti, posle tog jakog udara strujni sistem nije odmah uspostavljen. Tragična smrt mladića potresla je čitavu Suboticu, ne znaju kako je pametnog i obrazovanog studenta poneo takav nepromišljen čin, zbog kojeg je izgubio život.

Pre tri godine dogodila se slična tragedija, takođe na vagonima na koloseku stanice. Manja deca su se oduvek penjala na vagone, kažu na društvenim mrežama, ali to je dozvoljeno samo na manjim stanicama gde nema strujne mreže.

Ognjen je pohađao Gimnaziju Svetozar Marković u Subotici, bio veoma dobar učenik i nastavio studije informatike u Novom Sadu. Ognjenovi drugari osnovne škole Sonja Marinković sećaju ga se kao drugara koji je svima pomagao u učenju. To kažu i komšije, koje su ga ponekad zvale da im pomogne oko komjutera.Porodica je neutešna za svojim detetom i ne mogu da shvate da im se sin nije vratio kući posle običnog izlaska sa drugarima.

Na mnogim lokalnim stanicama ima takvih opasnosti, ali Ognjenova smrt je kažu prijatelji porodice i čitava javnost upozorenje da se deca ne penju na krovove vagona ni u stanicama gde nema opasnosti da u igri stradaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija