• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

01.07.2019

12:41

UŽAS U MIONICI! POLICAJAC OBLJUBIO DEVOJČICU (13), školsku drugaricu svog sina! Vozio je na SKRIVENA mesta, slao EKSPLICITNE poruke!

Vesti

UŽAS U MIONICI! POLICAJAC OBLJUBIO DEVOJČICU (13), školsku drugaricu svog sina! Vozio je na SKRIVENA mesta, slao EKSPLICITNE poruke!

Podeli vest

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje

Policajac V. Ž, iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu iz ove varošice.

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, nezvanično saznajemo, bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

(VIDEO) DRAMA U GROCKOJ! Muškarac ranjen iz lovačke puške u svom dvorištu DOK JE ULAZIO DŽIP!

Pročitajte još - Obljubio dete pa joj pretio da ćuti!

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, saznajemo nezvanično, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 4 godine

Ovo stanje od objasnjenja da se cerka neobicno pinasa citam godinama, sta je to koji moj, aj da mi neko objasni, cudno se ponasa jer je zaljubljena inimala sex, tako bi se isto ponasala da je to uradila i sa deckom od 14 nase institucije su pakao, ne kazem da ovo nije u redu ali, institucije zaostale u komunizmu i primitivizmu nikad nista nece resiti.

SRNA

pre 4 godine

NABIO JOJ NOS U USRANO DUPE DA IZVADI MALO MEDA!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija