• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2019

16:21

KRIO DUKATE I ZLATNI NAKIT NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA! Zaplena na Horgošu!

Vesti

KRIO DUKATE I ZLATNI NAKIT NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA! Zaplena na Horgošu!

Podeli vest

Carinici su u saradnji sa policijom danas na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš sprečili krijumčarenje gotovo 200 grama dukata i zlatnog nakita sakrivenih u zadnjem sedištu jednog automobila

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigla "opel korsa" bugarskih registarskih oznaka kojom je ka Nemačkoj sam putovao 30-godišnji državlanin Bugarske.

U razgovoru sa carinskim službenicima putnik je rekao da sa sobom ne nosi ništa osim prtljaga, ali je pregled automobila demantovao njegove reči.

KOBNO SLETANJE SA PUTA! POGINUO vozač kamiona kod Bosilegrada!

Detaljnom kontrolom carinici su u šupljini ispod zadnjeg sedišta, na poklopcu pumpe za gorivo, pronašli crnu kožnu torbu punu neprijavljenog "zlatnog" sadržaja.

U njoj je pronađeno 18 dukata - 16 većih i 2 manja, težine preko 150 grama, kao i jedan zlatan lanac od 34 grama.

Zaplenjena roba privremeno je zadržana do okončanja postupka protiv putnika, prema čijim rečima ukupna vrednost neprijavljenog zlata iznosi 6.000 evra. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Kakav glupan. Umesto da je išao na Kalafat, on sa zlatom ulazi u Srbiju i reskira carinu.

Beki

pre 4 godine

Opasn kriminal 200 grama zlata , hvatajte vi kriminalce sa drogom a ne te jadnike sa nekoliko zlatni novcica.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17