• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2019

16:20

LETVOM PRETUKAO ŽENU NASMRT, DOBIO 10 GODINA ROBIJE! Konačna presuda za stravičan zločin!

Vesti

LETVOM PRETUKAO ŽENU NASMRT, DOBIO 10 GODINA ROBIJE! Konačna presuda za stravičan zločin!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 10 godina zatvora Dragana Ljubisavljevića (63) zbog ubistva nevenčane supruge Đurđice Mihailović (51) u kući na Zvezdari 2016. godine

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu kojom je Ljubisavljević osuđen zbog krivičnog dela ubistvo, a oštećeni radi ostvarivanja svog imovinsko-pravnog zahteva upućen na parnicu.

KOBNO SLETANJE SA PUTA! POGINUO vozač kamiona kod Bosilegrada!

U obraloženju presude navodi se da je, po nalaženju Apelacionog suda, prvostepeni sud od olakšavajucih okolnosti za Ljubisavljevića, "pravilno cenio činjenicu da se pred sudom držao korektno, da je reč o starijem čoveku koji ranije nije osuđivan, da je bio pod dejstvom alkohola, zbog čega su njegove sposobnosti značaja dela i upravljanjem postupcima bile smanjene, ali ne bitno, dok otežavajuće okolnosti na njegovoj strani nije našao".

Prema ovoj presudi, Ljubisavljević je u noći između 24/25. novembra 2016. godine ubio Mihajlovićevu u napuštenoj kući u Beogradu u kojoj je neprijavljeno živeo zajedno sa njom.

STRAŠNA TRAGEDIJA! U požaru u ruskoj naučno-istraživačkoj podmornici POGINULO NAJMANJE 14 MORNARA!

Ljubisavljević je ženu ubio oko ponoći tako što ju je, dok je ležala potrbuške na dušeku, udarao drvenom letvom, metalnom šipkom i stopalom u obući.

Pri tome joj je zadao najmanje 30 udaraca u glavu, po trupu i po udovima usled kojih je nastupila smrt. 

Potom je oko 02:00 časa pozvao policiju i prijavio da je ženu zatekao mrtvu u kući, pokušavajući da prikrije svoje radnje i lažno predstavi uzrok njene smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 4 godine

A za ubistvo BMW-om na pešačkom prelazu godinu dana nanogice!!!! More mamu li vam jebem, nećete ni da objavite.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija