• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2019

09:40 >> 12:09

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA NA AUTOPUTU NIŠ-BEOGRAD! Poginuli OTAC I ĆERKA, u automobilu se nalazila i BEBA!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA NA AUTOPUTU NIŠ-BEOGRAD! Poginuli OTAC I ĆERKA, u automobilu se nalazila i BEBA!

Podeli vest

U 8.45h na autoputu Niš-Beograd, kod Male Krsne, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli otac i ćerka

Saobraćajna nesreća se dogodila kod Požarevačke petlje kada je automobil naleteo na kamion preduzeća Srbija Autoput koji je bio u zaustavnoj traci.

Foto: printscreen

Stradali su muškarac, koji je bio vozač (on je bio vezan), i žena suvozač koja nije koristila pojas.

Kako prenosi Blic, u udesu, su poginuli vozač i žena suvozač, otac i ćerka, iz automobila "škoda felicia". Teške telesne povrede zadobila je žena (50) koja je sedela na zadnjem sedištu automobila.

Foto: printscreen

U vozilu su se nalazile još jedna mlađa žena i beba. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, obe žene zadobile su prelome, dok je beba, srećom, nepovređena ali je prebačena u bolnicu u Beogradu.

Automobil u kom su se nalazili poginuli i povređeni je potpuno uništen, a vatrogasci su morali da seku krov vozila kako bi izvukli sve iz kola.

Foto: printscreen

Saobraćaj se odvija usporeno srednjom trakom na ovoj deonici auto puta.

Foto: printscreen

Na licu mesta prizor je potresan, staklo i rasute stvari su svuda po putu. Na kolovozu je, na nekoliko desetina metara, ispala lutka bebe iz automobila.

Foto: printscreen

Policija je na licu mesta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Često putujem autoputom i pored nepažnje vozača, lako je primetiti da radnici koji rade na popravkama na autoputu nisu adekvatno obeležili lice mesta gde izvode radove. Često puta je to samo kamion sa svetlosnim znakom a to je nedovoljno, mislim da mesto mora biti jasno obeleženo nekoliko stotina metara pre mesta gde se izvode radovi. To što je vozilo bilo u zaustavnoj traci nije opravdanje.

zora

pre 4 godine

Ako je kamion bio u zaustavnoj traci kako je auto naleteo na njega? Sta je sauto trazio u toj traci? Nikad kraja sa ljudima koji ne kapiraju da je naj vaznije stici, ali ne u groblje

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija