• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2019

17:19

(FOTO) PETAR JE JURIO PO AUTOBUSKOJ STANICI, PA ZARIO NOŽ U VRAT I LEĐA! Ovo su Desanka i njen bivši muž koji ju je ZVERSKI UBIO!

Vesti

(FOTO) PETAR JE JURIO PO AUTOBUSKOJ STANICI, PA ZARIO NOŽ U VRAT I LEĐA! Ovo su Desanka i njen bivši muž koji ju je ZVERSKI UBIO!

Podeli vest

Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici

Kako smo ranije pisali, svađa je počela na klupi na autobuskoj stanici, a Petar je u jednom trenutku ustao i krenuo da juri Desanku.

Sustigao ju je kod autobusa i ubo je nožem u vrat i leđa.

UMRLA ŽRTVA BRUTALNOG NAPADA U PANČEVU! PETAR JE S LEĐA PRIŠAO BIVŠOJ ŽENI i na prepunoj autobuskoj stanici ISKASAPIO JE NOŽEM!

 

Ona je prebačena u bolnicu gde jem  uprkos naporima lekara, preminula.

Radnici i vozači na autobuskoj stanici savladali su Petra i zadržali do dolaska policije. 

Foto: Printscreen /Facebook Desanka Mošić

On je priveden, a odeređeno mu je zadržavanje od 48 sati!

ŽENA IZBODENA U VRAT I LEĐA NOŽEM NA AUTOBUSKOJ STANICI U PANČEVU! UHAPŠEN BIVŠI MUŽ!

 

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je duže bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. 

Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kasapin

pre 4 godine

Dokle ovakvi naslovi? Da li se stoka "kolje" tako sto joj se zarije noz u vrat i ledja? Zaista ste obicna prostacka novina, koju jedino citam. S**cili su mi se Blic, Kurir,..., a sada mi se to poodavno desava i sa vama. Izbegavajte to. Niste vi samo novina za besposlene zadrugare, farmere,... traceve, egzibicioniste, voajere,... Ili jeste?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17