• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

12.07.2019

22:55

MAJDIN MUŽ NE ZNA DA JE ONA SVIREPO UBIJENA! Rođaci iskasapljene Zemunke kriju strašnu istinu od oca!

Vesti

MAJDIN MUŽ NE ZNA DA JE ONA SVIREPO UBIJENA! Rođaci iskasapljene Zemunke kriju strašnu istinu od oca!

Podeli vest

Ljubisav Garović (84) bi presvisao od tuge ako bi čuo da je njegova supruga Majda (81), posle 59 godina braka, masakrirana i spaljena. Zato su mu najbliži kazali da je ona pala u banji i poginula

Najbliži rođaci Ljubisava Garovića (84) iz Zemuna skoro mesec dana kriju od njega činjenicu da je njegova supruga Majda (81) svirepo ubijena, iskasapljena i spaljena. Oni su starcu kazali da je Majda pala i nastradala nesrećnim slučajem, jer bi on veoma teško podneo vest da mu je supruga, s kojom je 59 godina bio u braku, krvnički masakrirana i bačena u kontejner u Krčedinu.

Za ovaj zverski zločin tereti se Majdina bivša komšinica Jelena Špagović (25), ćerka potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, koja nije htela da joj vrati dug od 2.500 evra.

Starica kremirana

Majda i Ljubisav su, inače, bili devizni penzioneri, ali poslednjih godina on je uglavnom boravio u vikendici u Karlovčiću, dok je samo nedeljom dolazio u kuću u Zemun, da bi video suprugu i ručao s njom.

Komšije iz Karlovčića kazali su nam da Ljubisav ne izlazi iz kuće, a sin i ćerka mu ne daju da čita novine, kako ne bi saznao šta se tačno desilo sa Majdom.

- Bolje je da ne pričate s njim - kazale su nam komšije kad smo se predstavili kao novinari.

- On ne zna da je Majda ubijena, već misli da je pala i poginula u banji u Slankamenu. I to mu je veoma teško palo, stalno plače... Sin i ćerka zato i nisu imali srca da mu kažu šta se stvarno desilo. Čuo sam da je Ljubisav, pre Majdine kremacije, tražio od sina da mu otvori sanduk, da vidi suprugu poslednji put. Plakao je i molio, ali mu sin nije dozvolio. Ubedio je oca da to ne radi i da bi Majdu svi trebalo da upamte onakvu kakva je bila - kazao nam je Ljubisavljev komšija.

Jelenini bivši muž i svekrva u šoku

Jelena Špagović je do razvoda, prošle godine, živela u Zemunu i tad je bila komšinica Majdi Garović. Jelenini bivši muž i svekrva nisu želeli da pričaju o jezivom zločinu. Šokirana žena je novinarima kratko poručila da im se "život smučio otkad su saznali šta je uradila njena bivša snaja".

On dodaje da su Garovići skoro šest decenija živeli u veoma skladnom braku, punom ljubavi i poštovanja.

- Četrdeset godina su radili u Nemačkoj, tamo su stekli penzije, a onda su kupili kuću u Zemunu i tamo se doselili. Zaista su bili bračni par za primer - rekao je on.
Podsetimo, Jelena Špagović se tereti da je 15. juna izmamila staricu iz kuće u Zemunu, odvela je u neki iznajmljeni stan, a zatim je ubila i iskasapila telo. Potom je, uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21), odnela leš u Krčedin, bacila ga u kontejner i zapalila ga!

Istraga još traje

U policiji kažu da postoje ozbiljne indicije da je Jeleni pomoglo još nekoliko prijatelja da sakrije tragove zločina, zbog čega istraga još traje i može biti još uhapšenih.Jelena i Momčilo su nakon hapšenja saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana. Jelena se tereti za teško ubistvo, a odlučila je da ne iznosi odbranu pred tužiocem, osim što je tvrdila da njen brat nema veze sa ovim ubistvom. I Momčilo, koji se tereti za pomaganje, odlučio se da ne odgovara na pitanja tužioca. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija