• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

13.07.2019

23:15

MASAKRIRAO ŽENU NA AUTOBUSKOJ STANICI! Stravični detalji zločina usred dana u centru Pančeva!

Vesti

MASAKRIRAO ŽENU NA AUTOBUSKOJ STANICI! Stravični detalji zločina usred dana u centru Pančeva!

Podeli vest

Petar Mošić (64) mesecima proganjao Desanku (60), koja je pobegla od njega zbog nasilja. U petak ju je ugledao na stanici i, naočigled mnogobrojnih ljudi, nožem je izbo po vratu i leđima

Petar Mošić (64) iz Bavaništa uhapšen je u petak oko podneva, ubrzo nakon što je na autobuskoj stanici u centru Pančeva nožem ubio suprugu Desanku (60)!

Monstrum je od februara proganjao nesrećnu ženu, koja je tada pobegla od njega zbog nasilja. Čim ju je u petak ugledao na stanici, prišao joj je i bez reči, naočigled mnogobrojnih ljudi, izbo je po vratu i leđima!

Vrisnula i pala

Stravičan zločin dogodio se u Ulici vojvode Radomira Putnika, na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu. Izvor iz istrage kaže da se Petar s leđa prišunjao Desanki i počeo zverski da je ubada.

- Žena je vrisnula i pala, a vozači "Autotransporta Pančevo" skočili su na Petra, razdvojili ga od Desanke i zadržali do dolaska policije - naveo je naš izvor iz istrage i dodao:

- Desanka je odmah prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, ali izgubila je mnogo krvi i preminula je na operacionom stolu.

Trguje kolima, robijao zbog pljački

Petar Mošić je dobro poznat policiji i nekoliko puta je osuđivan, uglavnom zbog krađa. U Bavaništu drži auto-plac i preprodaje polovna vozila i delove. Meštani Bavaništa, gde je poznat pod nadimkom Tamango, kažu da je on prgav i ume da bude agresivan. Zato su ga mnogi i izbegavali, plašeći se sukoba s njim. 

Očevici, koji nisu želeli da im objavimo ime, kazali su da se sve desilo munjevito.

- Jedan prosedi stariji čovek je bez reči prišao ženi s leđa i brzo je nekoliko puta ubo nožem po vratu i telu. Sva sreća da su vozači autobusa bili toliko prisebni i hrabri, pa su skočili na tog monstruma i savladali ga. Oni su ga oborili, oduzeli mu nož i čvrsto ga držali dok nije stigla policija - priča svedok tragedije.

Drugi očevidac dodaje da je nesrećna žena ležala u velikoj lokvi krvi, a nekoliko prolaznika je priskočilo da joj pomogne.

- Doneli su neke marame ili krpe da joj pritisnu rane, pokušavajući da joj zaustave krvarenje. Bilo je mnogo krvi... Hitna pomoć je brzo stigla, preuzeli su je lekari i odvezli. Bilo je jezivo - kazao je ovaj očevidac.

(FOTO) PETAR JE JURIO PO AUTOBUSKOJ STANICI, PA ZARIO NOŽ U VRAT I LEĐA! Ovo su Desanka i njen bivši muž koji ju je ZVERSKI UBIO!

Razvodili se 

Inače, Desanka je u februaru pobegla od Petra zbog nasilja i jedno vreme je provela u Sigurnoj kući u Pančevu. U međuvremenu je pokrenula i brakorazvodnu parnicu.

- Petar ju je sve vreme tražio, proganjao ju je, ali ona nije htela da mu kaže gde je. Plašila ga se. Petra je to još više ljutilo, pa se u maju dosetio da prijavi policiji suprugin nestanak, kako bi mu oni pomogli da je nađe! Međutim, to mu nije prošlo, pa je Petru u junu izrečena i zabrana prilaska i komuniciranja sa Desankom. Ni to ga nije sprečavalo da je proganja, pa je nastavio da je traži. Na kraju ju je pronašao u Pančevu i krvnički joj presudio - naveo je naš izvor.

Petru je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden na saslušanje kod tužioca, uz krivičnu prijavu za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 4 godine

Ovako je on razmislja. Ti ziva naces biti, a ja u zatvoru zbrinut i ziv.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija