• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.07.2019

14:43

(FOTO) MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeni odmah nakon pljačke banke - UZ PRETNJU ORUŽJEM OTELI 18 MILIONA DINARA!

Vesti

(FOTO) MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeni odmah nakon pljačke banke - UZ PRETNJU ORUŽJEM OTELI 18 MILIONA DINARA!

Podeli vest

Policija u Beogradu uhapsila je neposredno nakon izvršenog krivičnog dela razbojništvo M.Š. (1998) i M.V. (1986).

 

Kako se sumnja, oni su motociklom došli do trezora jedne banke u Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika firme za obezbeđenje oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli.

Brzom akcijom policije oni su pronađeni u stanu M.Š. gde su zatečeni i N.M. (1999), B.Ć.(1987) i A.P. (1998). Pretresom stana policija je pronašla novac i dva pištolja.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: MUP Srbije

Protiv M.Š. i M.V. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili razbojništvo, dok će protiv M.Š. biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv N.M., B.Ć., i A.P. biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija