• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2019

08:08

CRNOGORAC IZREŠETAN ZBOG SUKOBA OKO NARKO-TRŽIŠTA! Detalji jezive likvidacije u selu Rakovica kod Avale

Vesti

CRNOGORAC IZREŠETAN ZBOG SUKOBA OKO NARKO-TRŽIŠTA! Detalji jezive likvidacije u selu Rakovica kod Avale

Podeli vest

Milan Ž. (47) uhapšen je u subotu zbog sumnje da je 11. jula ubio Crnogorca Radovana Pajovića (32), a zatim njegov leš prekrio senom na livadi u beogradskom selu Rakovica. Motiv ubistva su neraščišćeni računi oko teritorije na kojoj su njih dvojica dilovali narkotike

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Milan Ž. je ranije bio deo kriminalne grupe koja se bavila krađom i preprodajom automobila, ali se odnedavno preorijentisao na dilovanje droge.

Ulagao u drogu

- On je od krađa i šverca vozila zaradio veliki novac. Te pare je zatim uložio u različite vrste narkotika, koje je počeo da prodaje na veliko. Međutim, posle izvesnog vremena njemu je Radovan poslao poruku da mu je ušao na teritoriju i da mu oduzima mušterije, kao i da bi bilo bolje da se povuče - naveo je naš izvor i dodao:

- To je razbesnelo Milana, koji je Radovanu poručio da samo on može da se skloni iz posla i da ukoliko bude još nekad pokušao da mu stane na put, njih dvojica će pričati na drugačiji način.

Uprkos tome što je, kako navodi Informerov sagovornik, nekoliko posrednika pokušalo da izgladi nesporazum između Milana i Pajovića, to se nije dogodilo, čak se sukob i zaoštrio.
- Osumnjičeni je u jednom trenutku odlučio da prevari Radovana i tako ga ukloni iz posla. Pod izgovorom da želi da izgladi odnos, Milan je Radovanu poslao poruku da hoće da se sami nađu na njivi u selu Rakovica i da tamo reše njihov sukob. Crnogorac je naseo i njih dvojica su se 11. jula u ranim jutarnjim časovima sreli. Međutim, posle kraće svađe Milan je izvadio pištolj i sedam hitaca ispalio u noge, ruke, stomak, a zatim je jednim hicem u glavu "overio" Crnogorca - naveo je on.
Osumnjičeni je nakon zločina senom prekrio telo Radovana Pajovića i pobegao sa mesta ubistva.

Pronađen pištolj

- Policija je na osnovu operativnog rada, kao i DNK tragova koje je pronašla na telu ubijenog došla do saznanja ko bi mogao biti ubica. Inspektori su ubrzo locirali i uhapsili Milana. Kod njega je pronađen pištolj za koji je utvrđeno da je iz njega pucano u Crnogorca - rekao je izvor iz istrage.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga je saslušan u tužilaštvu, koje je predložilo da mu se odredi jednomesečni pritvor.

Podsetimo, leš Radovana Pajovića je istog dana kada je ubijen sasvim slučajno pronašao Aleksandar K. iz Kumodraža, koji je iznajmljivao njivu na kojoj je leš pronađen. On se dovezao traktorom kako bi pokupio seno. Njemu je u jednom trenutku traktor poskočio, a kad je Aleksandar malo bolje pogledao, shvatio je da je slučajno pregazio nečiji leš. Odmah je o tome obavestio policiju. 

ŠTA SE STVARNO DESILO NA AVALI?! Milan izrešetao dilera, pa ga OVERIO HICEM U GLAVU!

Nije smeo da se povuče

Radovan Pajović, koji se doselio iz Crne Gore, bio je, prema nezvaničnim informacijama, poznat policiji po dilovanju narkotika.

- Iako je u početku bio sitan diler, vremenom se dobro pozicionirao. Kada je ušao u sukob sa Milanom, nije smeo da se povuče jer bi ga tako čak i sitni igrači napali i na kraju izbacili iz posla sa prodajom narkotika - naveo je naš sagovornik.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija