• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

17.07.2019

08:12

PSIHO IZ MOŠTANICE! Kosom ubio oca invalida zbog kafe! MONSTRUOZNI PORODIČNI ZLOČIN U OKOLINI BEOGRADA ŠOKIRAO SRBIJU!

Vesti

PSIHO IZ MOŠTANICE! Kosom ubio oca invalida zbog kafe! MONSTRUOZNI PORODIČNI ZLOČIN U OKOLINI BEOGRADA ŠOKIRAO SRBIJU!

Podeli vest

Psihički bolesnik Dejan Šatri (35) izmasakrirao oca Agima (64), jer ovaj nije hteo da mu skuva kafu. Kad je Dejanova majka došla kući i videla iskasapljenog muža, sin ju je mirno ponudio kafom

Psihički oboleli Dejan Šatri (35) iz Velike Moštanice kod Beograda prekjuče je kosom izmasakrirao nepokretnog oca Agima (64), samo zato što ovaj nije hteo da mu skuva kafu! Dejan je zatim oprao kosu, stavio je u šupu i legao da spava.

5 puta 

je Dejan zario sečivo u oca - tri puta u leđa i dva puta u stomak

Kad je njegova majka Svetlana došla kući, zatekla je Agima iskasapljenog kako leži pored invalidskih kolica! Pitala je sina šta se desilo, a on joj je mirno odgovorio: "Ništa. Hoćeš da nam skuvam po kafu?"

Šokirana Svetlana ispričala nam je juče da je nesrećnom Agimu pre šest meseci amputirana noga zbog dijabetesa. I ona je otprilike u to vreme doživela moždani udar, od kog se teško oporavlja, ali morala je da skupi snagu da brine o mužu invalidu i psihički obolelom sinu.

Foto: InformerDN

- Bila sam van kuće u ponedeljak ujutro, kada se to desilo... Vratila sam se oko 15 sati i ušla u kuhinju. Imala sam šta i da vidim! Agim je ležao mrtav na podu, pored invalidskih kolica. Leđa su mu bila skroz krvava. Otrčala sam u Dejanovu sobu, zatekla sam ga kako leži i ćuti. Pitala sam ga šta se desilo, a on me pitao da li može da ode do kuhinje, da skuva kafu za nas dvoje - navodi Svetlana.

UHAPŠEN ZBOG UBISTVA OCA! Ovo su detalji stravičnog zločina u Velikoj Moštanici!

Šokirana žena je odmah otrčala do komšija i rekla im da pozovu Hitnu pomoć. Međutim, njenom mužu nije bilo spasa.

- Kad su policajci došli, Dejan je u početku samo ćutao, ali je kasnije ispričao šta se desilo... Odveo ih je u šupu da im pokaže kosu kojom je ubio oca - kaže Svetlana.

Agim je nije tukao, samo ju je šamarao?!?

Foto: InformerDN

Svetlana nam je priznala da je njen muž Agim pre nekoliko godina počeo čudno da se ponaša, ali je negirala da je bio nasilan, uprkos činjenici da je on proveo dve godine u zatvoru zbog nasilja u porodici.
- Nije me tukao! Jeste mi lupao šamare, ali nije me tukao (?!?). Bio je u zatvoru zbog nasilja u porodici, a kada je početkom godine izašao na slobodu, zbog dijabetesa su morali da mu amputiraju desnu nogu. Bio je i bubrežni bolesnik, išao je na dijalizu - ispričala nam je Svetlana.

Ona dodaje da je Dejan bio psihički zdrav u detinjstvu i da je oboleo tek posle osnovne škole, ali se nije lečio, jer Agim nije to dozvoljavao.

- Kad je prošlo bombardovanje 1999, primetila sam da nešto u njegovom ponašanju nije u redu. Mi smo verovali da je to od stresa zbog bombi, ali Agim nije dozvoljavao da se on leči. Svima je pričao da je Dejan dobro - objašnjava ona.

U policiji kažu da je Dejan priznao da je ubio oca posle svađe oko kafe.

- Njih dvojica su bili sami u kući i Dejan je hteo da skuva sebi kafu. Pio je ogromne količine kafe svakog dana, kao da je razvio zavisnost. Verovatno mu je tolika količina kofeina izazivala nervozu i uznemirenost, pa mu je Agim kobnog jutra zbog toga i zabranio da je skuva - navodi naš izvor.

Moguće je, kaže on, da su između oca i sina zbog toga i pale neke teške reči, pa je Dejan u jednom trenutku otišao do šupe, uzeo kosu i pet puta zario sečivo u Agima - tri puta u leđa i dva puta u stomak.

DRAMA U KNJAŽEVCU! Hicima iz puške ubio zeta i unuka, a snaju i drugog unuka teško ranio

Komšije porodice Šatri nerado su pričale o Dejanu i Agimu. Kažu da je bilo pitanje trenutka kad će se desiti neko zlo.

- Dejan je bio, najblaže rečeno, veoma čudan. Išao je ulicom i pevao, ali je imao neki ludački pogled. Svi smo u komšiluku zazirali od njega, deci smo rekli da se sklone kada ga vide. Što se tiče Agima, on je imao nezgodnu narav. Bio je inadžija i sa svima se svađao u naselju. Čak je i Svetlanu tukao, zbog čega je bio u zatvoru. Mnogi dobronamerni su savetovali Agima da leči Dejana, ali on jednostavno nije želeo da prihvati činjenicu da mu je sin lud. Govorio je da su svi ostali ludi, a samo je Dejan normalan. Eto šta se na kraju desilo - ispričao nam je meštanin Velike Moštanice, koji nije želeo da mu objavimo ime. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Pusti sad to, Makron je stigao, to je bitno...

apis

pre 4 godine

Ја сам староседеоц Велике Моштанице и националиста а Агим је био поштен и вредан човек и жртва накарадних проевропских закона.

AA

pre 4 godine

Не може да се каже да је он лош човек, јер ко га познаје зна да то није. Поштен јако и вредан је био, никад никође дужан није остао, кад је дошао у ВМ живео је у вагону и сналазио се за своју ппродицу. Много је пожртвован био, и лепо смо га прихватили обзиром да је “шиптар”, јако ми је жао овог човека. Бог да му душу прости. А његов син заправо јако чудан, кад год смо се сусрели са њим у аутобусу само су се склањали људи, видело се да није океј. Бар ће сад бити где му је место. Наравно да није желео да га стави у лудницу. КОЈИ РОДИТЕЉ БИ СВОЈЕ ДЕТЕ СТАВИО У ЛУДНИЦУ?

Stojan

pre 4 godine

Nije je tukao samo samarao. Jadna zena koja je navikla na batine. Njoj bi trebalo da se pomogne da se izleci.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija