• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2019

10:18

MUP: Kontradiverziona na aerodromu "Nikola Tesla", policija utvrđuje da li je u pitanju lažna bomba!

Vesti

MUP: Kontradiverziona na aerodromu "Nikola Tesla", policija utvrđuje da li je u pitanju lažna bomba!

Podeli vest

Na aerodromu Nikola Tesla su u toku je pregled aviona na liniji Beograd - Frankfurt koji obavljaju kontradiverzione ekipe MUP-a, a policija utvrđuje da li je reč o lažnoj dojavi o bombi i radi na identifikovanju osobe koja je zvala aerodrom, rečeno je Tanjugu u MUP-u

Rano jutros nepoznata osoba pozvala je Aerodrom Nikola Tesla i prijavila da je u avionu, koji je trebalo da poleti iz Beograda za Frankfurt, postavljena bomba. 

U MUP-u navode da su na lice mesta odmah upućene sve raspoložive snage i pripadnici kontradiverzionih ekipa, koji trenutno vrše predleg aviona. 

PANIKA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Dojavljeno da je u avionu "Lufthanze" postavljena bomba!



Policija utvrđuje da li je u pitanju lažna dojava i radi na identifikaciji osobe koja je zvala Aerodrom Nikola Tesla, rečeno je Tanjugu u MUP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija