• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

22.07.2019

09:18

MILETA DAVIO DEVOJKU NOVOGODIŠNJIM SIJALICAMA! Jeziv slučaj BRUTALNOG PORODIČNOG NASILJA u Srbiji!

Vesti

MILETA DAVIO DEVOJKU NOVOGODIŠNJIM SIJALICAMA! Jeziv slučaj BRUTALNOG PORODIČNOG NASILJA u Srbiji!

Podeli vest

Novosađanin Mileta M. (37) je od 2018. do 2019. svoju devojku J. V. brutalno tukao, pekao cigaretama, lepio foliju preko usta, davio peškirom, pretio smrću...

Mileta M. (37) iz Novog Sada osuđen je u julu u Drugom osnovnom sudu na godinu i po dana robije jer je svoju devojku J. V. davio novogodišnjim ukrasnim sijalicama, gasio po njoj cigarete, tukao, pretio smrću... Osim zatvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska nesrećnoj devojci, kao i obavezno lečenje od alkohola.

Pretnje

Nasilnik je žrtvi poslao nekoliko SMS poruka u kojima je naveo da će zapaliti i nju i njenu porodicu

Mileta je u martu 2018. godine u Novom Sadu upoznao J. V., kojoj je ponudio da počne da radi za njega u jednom butiku. Ubrzo nakon toga njih dvoje su počeli da žive zajedno i tada za J. V. počinje pakao.

- Samo nakon nekoliko dana zajedničkog života u Novom Sadu Mileta se pijan vratio kući iz kafane i počeo sa maltretiranjem nesrećne devojke. On joj nije dao da spava, pljuvao ju je i polivao pivom, govorio joj je da je kurva, ološ... Rekao je J. V. da će joj j*** majku ako proba da ga ostavi - navode u Drugom osnovnom sudu i dodaju:

- Uprkos svim pretnjama, J. V. je skupila hrabrost i pobegla, ali ju je Mileta ubrzo našao i nagovorio da mu se vrati, pod izgovorom da je bio pijan i da se više nikada neće tako ponašati.

Prijavi nasilje

Sve žene, žrtve porodičnog nasilja mogu prijaviti nasilnike na broj 192 ili na besplatnu i anonimnu telefonsku liniju 0800 100 600. Za pomoć ženama na usluzi je i Autonomni ženski centar, koji možete pozvati na 0800 100 007, i Udruženje Fenomena, koje je dostupno na 0800 35 00 36.

Ipak, Miletino kajanje nije dugo potrajalo, pa je nakon njihovog preseljenja u Kovilj ponovo počeo da muči nesrećnu devojku.

- Nasilnik je kući ponovo došao pijan i odmah je pretukao J. V., a kako bi sprečio da ona viče i doziva pomoć, Mileta joj je nabio peškir u usta. Zatim je uzeo novogodišnje ukrasne sijalice za jelku, obmotao joj oko vrata i počeo da davi J. V. Zatim je devojci pocepao svu odeću, zaključao stan i legao da spava. Kada je J. V. sutradan pokušala da pobegne, Mileta ju je uhvatio i rekao da će je ubiti, a potom i da će sebi presuditi - kaže naš izvor iz suda.

Njih dvoje su se iz Kovilja početkom 2019. godine preselili u Pirot, ali Mileta ni tu nije prestajao da zverski muči i zlostavlja devojku J. V.

ŽENU PRED DETETOM SILOVALI MUŽ, KUM I NJIHOV PRIJATELJ! Terao je da jede izmet, bušio burgijom po rukama, stavljao ljute paprike u nos! OVAKVO ZVERSTVO JE NEZAPAMĆENO U SRBIJI, a Tužilaštvo i dalje ĆUTI!

- Mileta i J. V. su zajedno bili u kafani u kojoj je on naočigled gostiju par puta krvnički počupao devojku, a kada su došli kući zalepio joj je foliju preko usta, pa ju je tukao rukama i nogama. Nakon što je Mileta zaspao, J. V. je to iskoristila i uspela da pobegne kod njegove sestre. Međutim, nasilnik ju je ponovo našao i na silu odvukao u Novi Sad. Tu je Mileta nesrećnu devojku nastavio najstrašnije da maltretira, čak joj je i cigarete gasio po rukama - naveo je sagovornik Informera.

Slučajevi mučenja i tlostavljanja koji su potresli Srbiju

* Đorđe Lacković (24) iz Bogatića u naletu ljubomore 12. marta ove godine zverski je pretukao i unakazio svoju devojku Ivanu Filipović (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. On je devojci nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i peglom joj pekao ruke! Nakon hapšenja, na saslušanju pred tužiocem branio se da mu je "zbog ljubomore pao mrak na oči." Suđenje Lackoviću je u toku.

Foto: informer DN

* Ahmed Marinković (43) iz beogradskog naselja Kaluđerica krajem septembra 2016. godine krvnički je unakazio svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (21) naočigled troje njihove male dece. On je sumnjao da ga Marija vara, pa ju je dva dana zverski mučio - obrijao joj glavu, žaračem joj žigosao čelo, sekao je žiletom po telu... Marinković je zbog ovoga osuđen na 39 meseci zatvora.

Srećom, J. V. je u martu 2019. konačno uspela da pobegne od pomahnitalog Milete i utočište pronađe kod svoje porodice u beogradskom naselju Kaluđerica. Mileta je ponovo počeo da traga za J. V., a kada ju je otkrio, odmah joj je poslao nekoliko SMS poruka u kojima je naveo da je bolje da se vide, inače će zapaliti i nju i njenu porodicu.

SILOVAO KOMŠINICU (14), PA JOJ DOŠAO NA ROĐENDAN! Detalji jezivog seksualnog zlostavljanja u selu Glušci kod Bogatića

- Pošto J. V. nije odgovarala na poruke, Mileta joj je zvonio na interfon. Preplašena devojka je izašla iz zgrade i donela mu sendviče. Mileta joj je rekao da ide po stvari i da se spremi jer ide sa njim u Novi Sad. Ona je pristala tek kada joj je Mileta zapretio smrću. Onda je otišla po stvari, ali čim je ušla u stan odmah je pozvala policiju, koja je došla i uhapsila nasilnika, koji je sada osuđen.

 

 


 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Ako su kineske, ne bi mi mačku uspeo da zadavi. To puca i na najmanje zatezanje.

Danica

pre 4 godine

'Bem li ti kakav zlikovac! Roditelji, braćo, sestre, prijatelji - pomažite ovim ženama, ne ostavljajte ih da se same bore! Kad ih ubiju, kasno je. I vi, žene, bežite, bre, na vreme, šta se zanosite, kakva ljubav i batine, kakvi bakrači! A kazna... 1,5g... trebalo bi dodati jednu nulu 10,5 godina, pa bi se zlotvori poremećeni možda malo više zamislili pre nego što dignu ruku na nekoga.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija