• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

24.07.2019

09:09

LIKVIDIRAN PO SICILIJANSKOM RECEPTU! Šabanov ljubimac UBIJEN ZBOG DROGE?!

Vesti

LIKVIDIRAN PO SICILIJANSKOM RECEPTU! Šabanov ljubimac UBIJEN ZBOG DROGE?!

Podeli vest

Stefan Totić (28) izrešetan je zbog prevlasti nad tržištem droge na beogradskom Vračaru, pokazuju rezultati istrage. Totić je kao dečak radio u očevoj pečenjari, u koju je često dolazio Šaban Šaulić

Stefan Totić (28) ubijen je preksinoć ispod Dušanovačkog mosta u Beogradu, u klasičnoj mafijaškoj sačekuši, dok je sedeo na suvozačkom sedištu u autu svog prijatelja Đorđa S. (25), koji je ostao nepovređen! Prvi rezultati iz istrage ukazuju da je motiv ove likvidacije borba za prevlast na tržištu droge na beogradskoj opštini Vračar.

Dosije

Totić je ranije hapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda, izazivanja opšte opasnosti i iznude
Izvor iz istrage

Stefan je, inače, kao dečak radio u očevoj pečenjari na Crvenom krstu, gde je često dolazio sada pokojni Šaban Šaulić.

Izvor iz istrage kaže da je Totić kobne noći sa prijateljem Đorđem najverovatnije namamljen da dođe ispod Dušanovačkog mosta. Njih dvojica su oko ponoći stigli na dogovoreno mesto u "opel insigniji", ali se iz mraka na skuteru pojavio ubica, koji je izrešetao Stefana, a zatim pobegao.

- Đorđe tad nije povređen, ali je odmah posle pucnjave dao gas i u panici krenuo prema Urgentnom centru. Međutim, usput je, kod Veterinarskog fakulteta, imao udes, a do dolaska Hitne pomoći Totić je već bio podlegao ranama - objašnjava naš izvor.

(FOTO) JEZIVI DETALJI UBISTVA U CENTRU BEOGRADA! Izrešetan DILER DROGE, vozač koji je slučajno prolazio tuda pokušao da ga odveze u bolnicu PA SE SLUPAO!

On dodaje da Totić ima "debeo" dosije u policiji, a hapšen je zbog nanošenja teških telesnih povreda, izazivanja opšte opasnosti i iznude, zbog čega je kraće vreme bio u zatvoru.

- Prema operativnim podacima, on je u poslednje vreme radio uglavnom s narkoticima, a motiv ubistva se najverovatnije i krije u borbi za prevlast na teritoriji Vračara - navodi naš sagovornik.

Šaban: Mali Stefan je bio ozbiljan mesar

Šaban Šaulić se u intervjuima sa radošću sećao malog Stefana Totića, koji ga je devedesetih godina služio u pečenjari svog oca na Crvenom krstu u Beogradu.
- On je tada bio mali, bucmast, jak klinac, a njegov otac je bio moj veliki prijatelj. Sećam se da je Stefan uvek imao neku belu kecelju. Otac ga je naučio da seče meso i on je to stvarno znao da radi kao veliki i ozbiljan mesar - rekao je Šaban i dodao:
- Ja sam ga uvek častio i kupovao mu slatkiše. Bio mi je strašno drag jer je bio jedna velika dobrica.
Na pitanje da li je zaista najviše voleo da jede jagnjeće i praseće nogice u pečenjari Stefanovog oca, Šaban je odgovorio:
- Tačno je. Stefan je baš znao da ih pripremi kako valja!

Inače, Totić je 1999. godine kao sedmogodišnji dečak bio u centru medijske pažnje, kad je list "Nedeljni telegraf" objavio priču o njemu kao "najmlađem mesaru u Srbiji". On je tada radio u očevoj pečenjari na Crvenom krstu, a novinaru je kazao da "više voli kafanu nego 'Moćne rendžere.'

- I više volim da koljem i obrađujem prasiće nego ga gledam crtaće. Takođe, više volim da čitam kuvar nego stripove - rekao je tada mali Totić.

Za Šabana Šaulića, koji je bio redovan gost u pečenjari, Stefan je kazao:

- On mi daje najveći bakšiš, po 100 dinara. Služim ga pečenjem, viskijem, spremam mu sto, čistim mušemu, donosim mu hleb... On najviše voli da jede praseće i jagnjeće nogice - otkrio je mali Stefan.

Legendarni pevač se kasnije u intervjuima u nekoliko navrata prisećao Stefana, za koga je govorio da mu je bio veoma drag i simpatičan. 

Međutim, pečenjara Stefanovog oca se u međuvremenu zatvorila i Šaban nije znao da je nekad simpatični, bucmasti dečak zaplovio u ozbiljne kriminalne vode.

- Poslednje što znam o njemu je da je tokom odrastanja trenirao vaterpolo u Partizanu - otkrio je Šaban u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Podsetimo, legenda narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je 17. februara ove godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Bilefelda u Nemačkoj. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rada tomasevic

pre 4 godine

da se drzao krmadi bio bi danas ziv srecan porodican covjek.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Estrada i kriminal su uvek bili međusobno povezani.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija