• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Društvene mreže

24.07.2019

13:54

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TINEJDŽER NOŽEM UBADA POLICAJCA, PA PADA POKOŠEN MECIMA! Jezive scene u centru Beograda ŠOKIRALE SRBIJU! Ali, ne nasedajte, evo šta se ZAISTA DOGODILO!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TINEJDŽER NOŽEM UBADA POLICAJCA, PA PADA POKOŠEN MECIMA! Jezive scene u centru Beograda ŠOKIRALE SRBIJU! Ali, ne nasedajte, evo šta se ZAISTA DOGODILO!

Podeli vest

Snimci neviđenog nasilja u Beogradju ovih dana preplavili su društvene mreže i izazvali pravu pometnju u javnosti. Reč je o sukobui policije i tinejdžera, koji obiluje jezivim scenama

Osim divljanja huligana, na snimku se ubadanje i pucnjava, nakon čega akteri padaju na zenlju. U policiji i Hitnoj pomoći za Telegraf su potvrdili da nemaju informacija da je ovakav događaj zabeležen na teritoriji Beograda.

Na početku snimka mladići divljaju, skaču po automobilima, a potom interveniše patrola policije.

- Policija! Šta radite to, bre - uzviknuo je muškarac, a onda mu je tinejdžer prišao i zario nož u stomak.

Policajac je ispustio bolan uzvik i pao na zemlju.

- Baci nož, bre, baci ga - uzviknuo je drugi policajac.

Međutim, mladić je sa navodno nožem u ruci krenuo ka njemu. U sledećem trenutku začuo se pucanj.

O čemu je zapravo reč?

Kako informer.rs saznaje, u pitanju je scena iz filma koji se ovih dana snima na ulicama glavnog grada Srbije, tako da razloga za paniku - nema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pc

pre 4 godine

Je*a vas i film i ;lanci u novinama. Imate li išta ljepše snimati i o čemu ljepšem pisati.

Lazni Bot

pre 4 godine

Da se oglasi Vucic i ovo neka premesti na drzavne televizije u rijaliti tamo sve moze dok se podrzava veliki vodja.

Zmijuga

pre 4 godine

Koja ste vi ..... ! Da li razmišlja neko od vas da ima i onih koji čitaju ovu vest a trenutno na ulicama Beograda imaju, oca, sina, brata, muža... Dokle više s tim bombastičnim naslovima (škokantno, skandalozno, uznemirujuće...) Zamislite nekog od vaše rodbine da pročita vest; ŠOKANTNO I UZNEMIRUJUĆE, MASAKR U REDAKCIJI INFORMERA. Znam da nećete objaviti ali makar pročitajte komentar i razmislite.

Igor

pre 4 godine

Bravo za policajca! Dripac je dobio sta je trazio i nadam se da ce se izbodeni policajac brzo oporaviti

Vns

pre 4 godine

To su sigurno deca simpatizera opozicije. Deca onih što obožavaju našeg preCrdnika ne rade ovke stvari. Oni su kul,ful,top ,vrh ,haos deca. Oni ne čitaju vake-take knjige.znači oni su deca carova....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija