• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.07.2019

21:01

TRAGIČAN KRAJ! Pronađeno telo Beograđanina nestalog na Drinskoj regati!

Vesti

TRAGIČAN KRAJ! Pronađeno telo Beograđanina nestalog na Drinskoj regati!

Podeli vest

Beživotno telo Dragana Simića (55) koji je u subotu nestao tokom spusta na Drinskoj regati u Bajinoj Bašti pronađeno je večeras, potvrđeno je "Blicu"

Njegovi posmrtni ostaci pronađeni su uz obalu Drine u mestu Vrhpolje nedaleko od Ljubovije, 40-ak kilometara od Bajine Bašte.

Prema nezvaničnim saznanjima telo nesrećnog Beograđanina, za kojim su od juče tragali i ronioci Žandarmerije, u vodi je primetio je vlasnik jedan kajakaš iz Vrhpolja.

POTRAGA NA DRINI! Dragan Simić (55) iz Beograda nestao tokom regate!

 

Da li je Simić stradao utapanjem ili na drugi način utvrdiće obdukcija koja je u toku.

Podsetimo, Dragan Simić je u subotu na regati bio sa grupom prijatelja. Iz čamca kojim su se spuštali Drinom od Perućca on je prešao u čamac koji je plovio pored njihovog, a potom se vratio u svoj. Ipak, posle nekog vremena opet je prešao u to drugo plovilo koje su njegovi prijatelji, usled gužve koja se stvorila, izgubili iz vida. Tada su ga prijatelji poslednji put videli živog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
danilo adzovic

pre 4 godine

zasto plovis drinom kad neumes da plivas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija