• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2019

16:56

PALI ZBOG DROGE I ORUŽJA! Četvorostruko hapšenje u Beogradu

Vesti

PALI ZBOG DROGE I ORUŽJA! Četvorostruko hapšenje u Beogradu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su više od 17 kilograma marihuane, oko 8,4 kilograma amfetamina, 250 grama kokaina, 900 tableta ekstazija, dva pištolja i uhapsili četiri osobe

Pretresom stanova koje koristi osumnjičeni G.K. (1988) policija je pronašla i zaplenila oko 13 kilograma marihuane, osam kilograma amfetamina, 900 tableta ekstazija i oko 100 grama kokaina, dok je u poslovnom prostoru koji koristi osumnjičeni A.S. (1991) pronađeno oko 150 grama kokaina, dva pištolja i 40 komada municije, saopštio je MUP

Foto: MUP Srbije

 


U trećoj akciji policija je zaplenila oko četiri kilograma marihuane i 370 grama amfetamina, koji su pronađeni u prtljažniku vozila, marke „fiat 500“, kojim je upravljao osumnjičeni S.Z. (1988), dok je u odvojenoj akciji u stanu koji koristi osumnjičeni I.K. (1990) pronađeno oko 200 grama marihuane.

(FOTO) OTKRIVENE DVE IMPROVIZOVANE LABARATORIJE MARIHUANE! Dvostruko hapšenje u Subotici!


Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv A.S. biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP Srbije

 


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija