• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.08.2019

15:38

UMRO OD SRČANOG UDARA! Po motociklistu nisu bile kobne povrede u nesreći

Vesti

UMRO OD SRČANOG UDARA! Po motociklistu nisu bile kobne povrede u nesreći

Podeli vest

Motociklista Ivan M. (42) preminuo je sinoć na putu Svilajnac-Despotovac, kada je motorom „kavasaki“ sleteo s puta i prevrnuo se zbog zdravstvenih tegoba

Motociklista je, kako je saopšteno, preminuo od posledica srčanog udara.

Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, a kako se precizira, povređeni muškarac je umro na putu za bolnicu zbog problema sa srcem, a ne od posledica povreda zadobijenih u nesreći.

UŽAS KOD SVILAJNCA! Motociklista sleteo sa puta i POGINUO!

U policijskoj upravi je rečeno i da je 6. avgusta oko jedan sat posle ponoći u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Ćuprije poginula žena, kada je vozilo BMW, slovenačkih registarskih oznaka, udarilo u zaštitnu ogradu i prevrnulo se.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija