• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2019

22:57

TERORISTI OVK UHVAĆENI NA GRANICI U ŠIDU! U audiju pronađeni delovi za protiv-avionski mitraljez, lažni novac i ZASTAVA! POKUŠALI DA PODMITE CARINIKE!

Vesti

TERORISTI OVK UHVAĆENI NA GRANICI U ŠIDU! U audiju pronađeni delovi za protiv-avionski mitraljez, lažni novac i ZASTAVA! POKUŠALI DA PODMITE CARINIKE!

Podeli vest

Carinici su u saradnji sa policijom tokom večeri na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice kosovskih Albanaca da prokrijumčare dve cevi za protiv-avionski mitraljez, kao i oprugu i zatvarač za to oružje

Oružje je otkriveno kada su dežurni carinski službenici izdvojili "audi" nemačkih registarskih oznaka za detaljnu kontrolu, a kada su putnici pokušali nuđenjem novca da ga izbegnu to je samo potvrdilo sumnje carinika da se u vozilu nešto krije. 

Braća iz Gnjilana, 26-godišnji i 24-godišnji mladići, koji su se uputili u Nemačku u automobilu su skrivali delove za protiv-avionski mitraljez, 30.000 očigledno lažnih evra sa kineskim logom, ali i zastavu terorističke OVK. 

KRIJUMČARILI NAFTU I PALI! Uhapšene tri osobe zbog nafte VREDNE 30 MILIONA DINARA



Cevi za protiv-avionski mitraljez braća su sakrila između naslona zadnjeg sedišta i gepeka, zatvarač su stavili u tapacirung, a oprugu pored akumulatora. Lažni evri nađeni su u torbici koja se nalazila u automobilu.

Carinici i policija su o slučaju odmah obavestili Tužilaštvo, a automobil je poslat na dodatni pregled skenerom kako bi se utvrdilo da li se u njemu još nešto krije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 4 godine

Sad ih pustite za par dana, kad podmite sudiju.

Sta

pre 4 godine

Da li ste procitali, sta ste napisali? Mislim na smisao, gramatiku, logiku, istinu?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17