• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

08.08.2019

12:41

(FOTO) AKO NASTAVIŠ DA PRIČAŠ DOBIĆEŠ METAK! U Beogradu BRUTALNO NAPADNUTA porodilja koja je JAVNO TVRDILA DA SU HTELI DA JOJ UKRADU BEBU!

Vesti

(FOTO) AKO NASTAVIŠ DA PRIČAŠ DOBIĆEŠ METAK! U Beogradu BRUTALNO NAPADNUTA porodilja koja je JAVNO TVRDILA DA SU HTELI DA JOJ UKRADU BEBU!

Podeli vest

Porodilja Milica Pendić (25) iz Vrnčana koja je tvrdila da je njeno dete tipovano za otmicu, povređena je danas kada se vraćala sa skidanja konaca posle carskog reza. Nju je napao nepoznati čovek sa pištoljem

Prema izjavi koja je dala policiji, a koju je potvrdio član vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji Radiša Pavlović, uhvaćena je za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku.

Porodilja je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Pavlović je još dodao da je napadač porodilji takođe pretio smrću rečima “ako još jedanput tvoja pričica bude izašla bilo gde dobićeš metak“. Na licu mesta i dalje je policija.


Kada se osvestila ušla je u kapelicu u Deligradskoj i pozvala Pavlovića i zamenika predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama Milanku Momčilović, koji su jutros na Pinku pričali o ovom slučaju.

Milica je u žižu javnosti dospela nakon tvrdnje da sumnja da je neko pokušao da joj ukrade dete u porodilištu.

NEVEROVATNA SUDBINA ČOVEKA IZ ALEKSINCA: Posle 38 godina dokazao da je ukraden kao beba!

- Kada sam se probudila i zatražila da vidim sina, doktorka mi je rekla da je u inkubatoru, na kiseoniku, i da mora da ostane na neonatologiji. Tvrdila je i da nemam prava da ga vidim, jer joj je radnica Centra za socijalni rad iz Gornjeg Milanovca dala usmeni nalog da ne mogu da vidim dete, niti da ga iznesem iz bolnice . Ni narednih pet dana, koliko sam bila u bolnici, niko od osoblja nije mi dozvolio da vidim dete, a svi su se pozivali na taj usmeni nalog socijalne radnice iz Milanovca. Petog dana otpuštena sam iz bolnice ne videvši sina -  rekla je  Milica za Novosti.

Njena borba se nastavila, ona se obratila Radiši Pavloviću članu vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji. Već sutradan je usledio sastanak Pendića i Pavlovića sa direktorom i radnicom Centra za socijalni rad u Gornjem Milanovcu, koja je prethodnih meseci kontaktirala sa našom sagovornicom i od nje tražila medicinsku dokumentaciju o trudnoći.

Tek posle tog sastanka Milica je otišla u Kragujevac i prvi put videla sina. Zbog svega što se dešavalo, ona je isticala da ima razloga da veruje da je dete "tipovano" za usvajanje u inostranstvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Muki

pre 4 godine

Samo da mi beko objasni kakve veze ima centar za soc. Rad za vidjanjem dece posle porodjaja, glup sam ne shvatam.

Stojan

pre 4 godine

Imate mnogo obesnih lopova koji ne prezaju ni od cega a koji su na mestima gde bi trebalo da zastite ili ljude, ili decu, ili zdravlje.

bubasvaba

pre 4 godine

Doklr bre ti po BOLNICAMA da prodaju neciju decu ko prasad na stocnoj pijaci ALO ZEMLJO SRBIJO IMALITE ???????

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija