• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

09:32

NOVA STRAŠNA NESREĆA! U sudaru kod Donje Gorevnice JEDNA OSOBA POGINULA, DVE POVREĐENE!

Vesti

NOVA STRAŠNA NESREĆA! U sudaru kod Donje Gorevnice JEDNA OSOBA POGINULA, DVE POVREĐENE!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros nešto ispred osam sati dogodila na putu Preljina - Kraljevo, u Donjoj Gorevnici, došlo je do sudara dva vozila. U nesreći je nastradala jedna osoba, a dve su povređene

Ona je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, ali je po prijemu preminula.

Prema rečima dr Olivere Anđelić sa odeljenja Urgentne medicine u čačanskoj bolnici druge dve povređene osobe se trenutno nalaze na obradi na hirurškom odeljenju.

 - Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, dok je druga u bolnicu stigla sa lakšim telesnim povredama. U toku je obrada pacijenata, ali su obe osobe van životne opasnosti - kazala je za RINU dr Anđelić.

Kako agencija RINA saznaje, do saobraćajne nezgode je došlo kada je vlasnik auto-otpada u Donjoj Gorevnici vozeći kamion na kom su se nalazila dva automobila pokušao da skrene svojedvorište, a na njega je naletelo vozilo iz pravca Mrčajevaca.

U toku je uviđaj i istraga koja će otkriti sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Saobraćaj na ovoj deonici je obustavljen.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija