• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

09.08.2019

18:56

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOD JABUKOVCA?! Postojala je porodična TAJNA! Kriminalac uhodio Dragicu i Raju?! HELIKOPTER NADLEĆE SELO!

Vesti

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOD JABUKOVCA?! Postojala je porodična TAJNA! Kriminalac uhodio Dragicu i Raju?! HELIKOPTER NADLEĆE SELO!

Podeli vest

Pronalaženje četiri beživotna tela na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, uznemirilo je Srbiju ali zvanična istraga još nema odgovor da li je reč o zločinu ili nesreći

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kuzmanović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kuzmanović i njihova majka kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

NOVI MASAKR U JABUKOVCU! Pronađena ČETIRI LEŠA u selu kome je pre 12 godina NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ UBIO 9 LJUDI!

 

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tela procenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Procurila je informacija da meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kuzmanovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu.

Ipak, dok ne bude obaljen uvidjaj sve je u sferi pretpostavki i kada tela budu pomerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanetim, znaće se da li je reč o zločinu ili nesreći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija