• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

12.08.2019

08:22

ZAKLAO NEPOKRETNOG OCA, PA SE OTROVAO TABLETAMA! Stravičan porodični zločin u Novom Kneževcu!

Vesti

ZAKLAO NEPOKRETNOG OCA, PA SE OTROVAO TABLETAMA! Stravičan porodični zločin u Novom Kneževcu!

Podeli vest

Damir Terzin (47) iz Novog Kneževca prekjuče je nožem zaklao svog nepokretnog oca Svetislava u porodičnoj kući, a zatim je presudio i sebi popivši šaku lekova!

Pre samo dve nedelje Damirova majka Ljiljana (63) ubila se hicem iz pištolja u glavu na katoličkom groblju u tom mestu.

Zločin koji je "ugasio" kuću Terzinovih šokirao je žitelje ovog mirnog banatskog mesta.
Prijatelj Terzinovih kaže da su oni pristojno živeli i da su lepo brinuli o sinu jedincu.
- Ljiljana je radila u fabrici "Aleva", a Svetislav je bio vozač. Kad je odrastao, Damir se osamostalio i odselio iz porodične kuće, jedno vreme je držao kafić. Međutim, sve je krenulo nizbrdo kad je Svetislav pre četiri godine doživeo moždani udar, od kog je postao skoro nepokretan. Stanje mu se pogoršavalo, a Damir je konstantno krivio majku što je njegovom ocu sve gore. Bio je veoma vezan za njega - priča prijatelj.

Ljiljana je, prema njegovim rečima, "pukla" od tolikog psihičkog pritiska, pa je krajem jula otišla do Katoličkog groblja i ubila se.

Majka se ubila

Damirova majka Ljiljana (63) ubila se krajem jula hicem iz pištolja u glavu na Katoličkom groblju

- To je Damiru veoma teško palo, iako nije bio u dobrim odnosima s majkom. Čak se pričalo i da ju je nekoliko puta udario, kriveći je da se ne brine o Svetislavu. Nakon Ljiljaninog samoubistva, Damir je često dolazio kod oca i pokušavao je da mu olakša zdravstveno stanje, ali je očigledno sve bilo uzalud. Verovatno posle svega nije mogao da gleda oca u tako teškom stanju, pa je rešio da presudi i njemu i sebi - kazao je on.

Za krvavu porodičnu dramu saznalo se tek pošto su komšije posumnjale da nešto nije u redu u kući Terzinovih. Damirov auto je ceo dan bio parkiran ispred kuće, što im je bilo čudno, jer je on često posećivao oca, ali se nikad ne bi dugo zadržavao kod njega.

Zato su pozvali policiju, da ipak proveri šta je sa starijim čovekom. Kada je patrola došla do kuće, pronašla je tela oca i sina.
Komšije ne znaju da li Terzinovi u Novom Kneževcu imaju rođake koji bi se pobrinuli za sahrane. 

MAJKA VOZAČA BMW-A SMRTI KOJI JE SKRIVIO UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI BRANI SINA: Nikola nije bahat, nije imao nameru nekog da ubije!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija