• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

08:55

DALA 1.600 EVRA DA JOJ UBIJU MUŽA! Uhapšena Tatjana iz Sente, sprečen njen PAKLENI PLAN!

Vesti

DALA 1.600 EVRA DA JOJ UBIJU MUŽA! Uhapšena Tatjana iz Sente, sprečen njen PAKLENI PLAN!

Podeli vest

U Senti je uhapšena Tatjana B. jer je za 1.600 evra angažovala jednog mšskarca da joj ubije muža!

Policija je uhapsila Tatjanu B. iz Sente zbog sumnje da je u periodu od maja meseca do trenutka hapšenja podstrekivala jednog muškarca da joj ubije muža.

Ona je zamislila da ostavi otključana vrata kuće i predložila potencijalnom ubici da tokom noći uđe u kuću i u spavaćoj sobi ubije njenog supruga, nju pretuče i na kraju fingira premetačinu.

Ona je potencijalnom ubici ponudila 1.600 evra, a do sada mu je dala 1.000 evra. Ona je uhapšena nakon primopredaje još 80 evra potencijalnom ubici za angažovanje tzv. pomagača.

Nakon hapšenja ona je saslušana i po nalogu tužilaštva joj je određeno zadržavanje od 48 časova u pritvoru.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija