• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informr.rs

17.08.2019

08:59

PREOKRET U SLUČAJU NARUČENOG UBISTVA U SENTI! Žena negira da je dala 1.600 evra DA JOJ LIKVIDIRAJU MUŽA, on došao na saslušanje da joj PRUŽI PODRŠKU!

Vesti

PREOKRET U SLUČAJU NARUČENOG UBISTVA U SENTI! Žena negira da je dala 1.600 evra DA JOJ LIKVIDIRAJU MUŽA, on došao na saslušanje da joj PRUŽI PODRŠKU!

Podeli vest

Meštani Sente i dalje su u šoku nakon što je uhapšena njihova sugrađanka Tatjana B. (48) zbog sumnje da je pokušala da unajmi čoveka da ubije njenog supruga Zorana B. (49), inače biznismena iz Sente

Tatjana B. je navodno nudila čoveku koji je kod njih održavao dvorište, kosio travu i čistio, 1.600 evra da ubije Zorana. Tatjana je, prema navodima iz policije, osmislila plan po kom je trebalo da ostavi otključana vrata kuće i predložila je potencijalnom ubici da u toku noći uđe u kuću i ubije njenog supruga, a nju da pretuče i da izvrši premetačinu u njihovom domu.

Potencijalnom ubici već je dala 1.000 evra, a uhapšena je prilikom primopredaje još 80 evra za angažovanje pomagača. Tatjanin pakleni plan policiji otkrio je upravo potencijalni ubica, i to kada je Tatjana počela da ga pritiska da požuri sa realizacijom plana jer je rok koji je ona predvidela već prošao.

Ubrzo su joj stavljene lisice na ruke. Iako se spekulisalo da je motiv za podstrekavanje na ubistvo ljubomora, činjenice govore drugačije.

- Istraga je u toku i još ne može da se kaže šta je motiv. Osumnjičena negira sve, a kako za sada stoje stvari poznavala je majku čoveka koji je trebalo da ubije njenog supruga. Dalje, par jeste živeo zajedno, ali su formalno bili razvedeni. Dakle, ne zakonski, već su samo delili isti krov zajedno sa decom. Imaju ih troje - navodi izbor blizak istrazi.

DALA 1.600 EVRA DA JOJ UBIJU MUŽA! Uhapšena Tatjana iz Sente, sprečen njen PAKLENI PLAN!

Ono što takođe zbunjuje jeste činjenica da je Zoran B. došao u sud "da bi supruzi pružio podršku prilikom saslušanja".

- Zvuči neverovatno, ali čovek je želeo da bude podrška ženi koja je htela da angažuje čoveka da ga ubije. Suprugu naravno nije bilo dozvoljeno da bude prisutan saslušanju Tatjane B., Zoran B. će biti saslušan u toku istrage kao svedok - kaže sagovornik.

Osumnjičena je rekla da je bila ucenjena i da joj je sve namešteno, ali svi dokazi koji za sada postoje govore suprotno. Tatjani B. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Tatjana i Zoran u Senti važe za ugledan bračni par, a komšije iz ulice kažu da su se uvek uljudno pozdravljali i da su ih upoznali kao dobre ljude. Svi su šokirani onim što se dogodilo. Đuro Borđoški i njegova supruga Anđelka koji žive nekoliko kuća dalje od Tatjanine i Zoranove kažu da nisu ni znali da im je komšinica uhapšena.

- Šokiran sam. Ne znam šta su radili, ali uvek su se kulturno javili, pozdravili nas - kaže Đuro Borđoški, a njegova supruga dodaje da je bila u bolnici u isto vreme kada i Tatjanina majka koja je u međuvremenu umrla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija