• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

19.08.2019

12:49

(FOTO) TRAGIČNA SUDBINA MAJKE I ĆERKE! Svetlana, koja je stradala u nesreći u Bugarskoj, RADILA NA PIROTSKOJ TELEVIZIJI

Vesti

(FOTO) TRAGIČNA SUDBINA MAJKE I ĆERKE! Svetlana, koja je stradala u nesreći u Bugarskoj, RADILA NA PIROTSKOJ TELEVIZIJI

Podeli vest

Svetlana Rančić (54), koja je u petak poginula u blizini Blagoevgrada sa svojom ćerkom Anđelom (16), dok je njen suprug, koji je upravljao vozilom teško povređen, radila je na pirotskoj PI televiziji

- Radila je na poslovima sekretarice i marketing agenta, ali je bila više od toga, bila je duša naše televizije. Na PI televiziji bila je od osnivanja, od 1999. godine, bila je izuzetna u svakom pogledu. Mnogo smo potreseni, u neprestanom kontaktu smo sa našom ambasadom i bugarskim nadležnim organima kako bismo rođacima olakšali formalnosti oko prebacivanja tela u Srbiju - kaže Dragan Denčić, glavni i odgovorni urednik PI televizije.

Foto: Facebook

Svetlana Rančić

Dodaje da je ceo kolektiv u prijateljskim odnosima sa Svetlaninim suprugom koji je uspešan preduzetnik, vlasnik i direktor agencije za posredovanje u zapošljavanju.

- Ćerkica je pohađala gimnaziju, trebalo je da od septembra krene u treći razred srednje škole- navodi Denčić.

Foto: Facebook

Anđela Rančić

Svetlana je od bližih rođaka imala samo majku, jer su joj preminuli i sestra i otac, dok njen muž ima rođenog brata.

Uzroci nesreće se još utvrđuju. Za sada je poznato da vozač nije bio umoran od puta, jer od Pirota do mesta nesreće ima samo dva i po sata vožnje.

MAJKA I ĆERKA IZ PIROTA POGINULE U BUGARSKOJ! Porodica krenula na odmor, pa se sudarila sa autobusom!

Nesreća se dogodila kada se "fiat panda" Rančićevih, kojim su krenuli na letovanje u Grčku, sudario sa bugarskim autobusom. Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je Svetlana Rančić (54), dok je ćerka Anđela (16) od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su, u trenutku nesreće, spavale.

Za volanom bio je otac M. R. (60), koji je zadobio teške povredei nalazi se u bugarskoj bolnici.  Lekari se i dalje bore za život. Za sada nije poznato zašto je on prešao u suprotnu traku, nakon čega je i došlo do fatalnog sudara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija