• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.08.2019

10:32

(FOTO) OVO JE UBICA IZ JABUKOVCA! Hladnokrvno je likvidirao četvoro ljudi, a na fotografijama je naoružan do zuba!

Vesti

(FOTO) OVO JE UBICA IZ JABUKOVCA! Hladnokrvno je likvidirao četvoro ljudi, a na fotografijama je naoružan do zuba!

Podeli vest

Davor Pernić (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Foto: printscreen instagram

Policija je od Davora prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

Davor Pernić (35) se, inače, nije otimao prilikom hapšenja, a MUP je objavio snimak ove akcije izvedene jutros u Negotinu. Pernić je mirno hodao u beloj majici kratkih rukava i farmerkama, dok su ga policajci držali za ruke.

Foto: printscreen instagram

Davor Pernić je na svom instagram profilu okačio fotografije na kojima pozira sa puškom, nastale baš u Jabukovcu pre oko 2 godine.

Pernić je na svom fejsbuk profilu takođe rado kačio slike sa naoružanjem, i to iz vojske.

Na fotografiji na kojoj se vidi kako nišani, Pernić je napisao: "Nova igračka..."

Kako saznajemo, on je priznao zločin i kazao da jemotiv za ubistvo Raje Kazimirovića, (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane bio novac.

Foto: facebook

Ubica je sačekao da se Kazimirović udalji sa imanja i najpre je ubio tri žene, pošto su odbile da mu kažu gde je novac sakriven.

Kada se domaćin vratio na traktoru, ubica je zapucao i u njega.

Policija je pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku pronašla automatski pištolj "škorpion2 sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

Foto: facebook

 

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Davor je ukrao veliku količinu Rajine ušteđevine, ali je prilikom pretresa kuće prevideo još dva mesta na kojima je bilo sačuvano ukupno 10.000 evra.

Foto: facebook

Prilikom bega mu je, čak, ispala i jedna novčanica od 500 evra, koja je korišćena kao dokazni materijal u istrazi.

Zločin je izvršen 7. avgusta, a tela pokojnika pronađena su tek dva dana kasnije - ugledao ih je meštanin koji je trebalo da od Raje kupi jagnje.

 

 

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a preti mu 40 godina robije.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Mnogo je psihopata i monstruma na slobodi. Pod hitno treba uvesti vanredne kontrole i preglede psihijatra celokupnog stanovnistva koji poseduju bilo kakvo oruzje.

E sad

pre 4 godine

Sada kažete da je pronađena novčanica od 500 evra, a danima pišete da je pronađena novčanica od 50 evra. Ne lažite više. Drugo, prvo stavite inicijale osobe od 35 godina, pa napišete prezime, a malo kasnije puno ime i prezime. Amaterizam, na nivou priučenog šegrta, prepisivača.

Bogdan

pre 4 godine

Crvena beretka na glavi...Kakvu je proveru prošao? Da je prodavao paprike na pijaci- ne bi se ni usudio ni opremio da ovo uradi...

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59