• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2019

09:13

NESTALA ŽENA U ŠAPCU! Miljana poslednji put viđena ispred prodavnice, otišla da kupi ćerki sladoled i od tad joj se gubi svaki trag

Vesti

NESTALA ŽENA U ŠAPCU! Miljana poslednji put viđena ispred prodavnice, otišla da kupi ćerki sladoled i od tad joj se gubi svaki trag

Podeli vest

Miljana Vesić, devojačko Stanić, rođena 1984. godine, nestala je juče oko 12 časova u Ribarima, mestu pored Šapca

Kako se navodi, žena je nestala ispred supermarketa u kojem je radila oko 12 sati u Ulici Cerska 42 i od tada joj se gubi svaki trag.

Miljana je tog dana otišla u radnju pre posla da bi kupila ćerki (8) sladoled i sebi cigare.

- Kolege su je videle kada je ušla u radnju oko 12 sati. Smena joj počinje u 14 časova. Ona tu inače redovno kupuje namirnice jer živi blizu. Međutim, navodno je ubrzo viđena u magacinu radnje, nakon čega je izašla ispred objekta, od tada je niko više nije video ni čuo. Sva dokumenta su joj ostala u magacinu, a bicikl ispred marketa - objašnjava Miljanin rođeni brat Goran.

Foto: Privatna arhiva

On kaže da je sa njom imao jako dobar odnos i da bi prvi znao da je ona svojevoljno nestala, kao i da je sa rođacima i prijateljima pretražio sve.

- Telefon je ostao sa njom i bio je nedostupan kada je nestala. Bio je dostupan tek uveče, pa je onda bio uključivan i isključivan sve do 2, 3 ujutru, kada više nije bio uopšte, a znam da joj je baterija na telefonu veoma loša - naglašava brat.

Ženin nestanak je prijavio suprug koji je u vreme nestanka bio na poslu.

Kako kaže Goran, Miljana je pre odlaska u kupovinu ručala sa ćerkicom kojoj je rekla pre 12 sati da ide da joj kupi sladoled.

 

Foto: Privatna arhiva

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija