• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2019

11:22

AUTOBUS SE ZAKUCAO U STUB NA ZVEZDARI! Putnika nije bilo, vozač suspendovan! ŠTETA NA VOZILU, POTPUNO NOVOM, OSREDNJA! Isti autobus, isti vozač, isto mesto kao i u incidentu pre nedelju dana!

Vesti

AUTOBUS SE ZAKUCAO U STUB NA ZVEZDARI! Putnika nije bilo, vozač suspendovan! ŠTETA NA VOZILU, POTPUNO NOVOM, OSREDNJA! Isti autobus, isti vozač, isto mesto kao i u incidentu pre nedelju dana!

Podeli vest

Na okretnici 77, u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, jutros se dogodila nova saobraćajna nezgoda, kada se autobus GSP "Beograd" zakucao u obližnji stub ograde, prenose beogradski mediji

- Oko 7.10 na okretnici autobusa 77 i 28A dogodio se udes kada je autobus udario u stub ograde. Na svu sreću, putnika u vozilu nije bilo, a vozač, iako uzrujan, dobro je. Pričinjena je osrednja materijalna šteta- rekli su iz Dispečerskog centra GSP.

 

 


Prema prvim, još uvek nezvaničnim informacijama, do nekontrolisane vožnje autobusa garažnog broja 3320, došlo je zbog takozvane turaže, odnosno kvara zbog kojeg motor vozila nekontrolisano dostiže maksimalan broj obrta.

Ovo vozilo je, inače skoro potpuno novo, pristiglo u pogon GSP "Beograd" pre samo nekoliko meseci, a baš kao i prilikom prethodnog incidenta, radi se o turskom autobusu marke "BMC".

 

 

POVUČENO 25 TURSKIH AUTOBUSA SA BEOGRADSKIH ULICA! Neće voziti sve dok se ne utvrdi uzrok SERIJE INCIDENATA!



Povodom današnjeg incidenta oglasio se i Sekretarijat za javni prevoz.

- Reč je o istom vozaču koji je i 29. avgusta imao sličnu situaciju na istoj okretnici. GSP Beograd će utvrditi činjenice, kao i da li se radi o ljudskom faktoru, a vozač je suspendovan i biće poslat na dodatni zdravstveni pregled, dok će vozilo biti upućeno na vanredni tehnički pregled- rekli su iz sekretarijata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija