• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

07.09.2019

21:36

STRAVA I UŽAS! Monstruozno iživljavanje u srpskoj enklavi u Orahovcu! Starac (72) vezao i silovao dečaka (7)

Vesti

STRAVA I UŽAS! Monstruozno iživljavanje u srpskoj enklavi u Orahovcu! Starac (72) vezao i silovao dečaka (7)

Podeli vest

Srbin S. S. (72) u više navrata odvodio srpskog dečaka N. P. (7), obolelog od epilepsije, u svoju prodavnicu, gde bi mu vezao ruke, zapušio usta i silovao ga. Monstrum uhapšen nakon što je dečak ispričao majci sve o torturi

Srbin S. S. (72) uhapšen je u ponedeljak u enklavi u Orahovcu zbog sumnje da je u više navrata silovao sedmogodišnjeg dečaka iz istog naselja, koji je takođe srpske nacionalnosti i boluje od epilepsije! Monstrum je odvodio dete u svoju prodavnicu, gde mu je vezivao ruke i zapušio mu usta, kako mališan ne bi mogao da zove u pomoć, a zatim bi ga zverski silovao!
 

Bez majice

Zatekla sam sina bez majice, a i taj komšija je bio go do pojasa, što mi je bilo veoma čudno

Majka dečaka


Jezivo iživljavanje prijavila je kosovskoj policiji majka nesrećnog dečaka, nakon što joj je on priznao šta mu radi starac.

Nije se vratio iz škole
Ruža K., majka zlostavljanog mališana, ispričala je tamošnjim medijima da je njen sin u ponedeljak ujutru, 2. septembra, otišao u školu, ali se nije vratio kući do predveče, što ju je zabrinulo.


- Bilo je već 18 sati, a moj sin je trebalo da se vrati kući mnogo ranije. Uplašila sam se, pa sam krenula da ga tražim i našla sam ga u prodavnici tog starijeg komšije. Zatekla sam sina bez majice, a i taj komšija je bio go do pojasa, što mi je bilo veoma čudno. Rekla sam sinu da odmah krene sa mnom kući, on je ćutao sve vreme - priča očajna majka.


Kad su stigli kući, majka je počela da grdi mališana, a ovaj je zaplakao i do detalja joj ispričao kroz kakvu torturu je prolazio u poslednjih mesec dana.


- Moj sin je epileptičar, a taj čovek mu je vezivao ruke na leđa, usta bi mu zapušio rukom i silovao ga. I to je radio više puta u poslednjih mesec dana. Odmah sam otišla u policiju i prijavila ga - priča očajna Ruža.

Silovao staricu na Kosovu, pa se krije u Beogradu

Kosovski sud je pre četiri godine osudio Vladimira Savića (34) iz Belog Polja kod Peći jer je 2012. silovao Veliku Jašović (83) iz istog sela. Osuđeni manijak je, međutim, pre odlaska na izdržavanje kazne, pobegao s Kosova u užu Srbiju i sada se slobodno šeta jer naši nadležni organi ne priznaju presude iz ove pokrajine.

Kako je utvrđeno presudom, Savić je u noći između 20. i 21. avgusta 2012. upao u kuću nesrećne starice i dva sata se iživljavao nad njom. Od šoka i tuge, Velika je ubrzo i umrla. Njen sin Milan Jašović, inače potpukovnik Vojske Srbije u penziji i ratni veteran, u više navrata je pokušavao da ukaže nadležnima u Srbiji da se manijak slobodno šeta našom zemljom.
- Vladimirov otac je lokalni moćnik u toj srpskoj enklavi kod Peći i činio je sve što je mogao da njegov sin ne odgovara za zločin. Da nije bilo pomoći Eparhije raško-prizrenske, koja je insistirala da se zločinac privede pravdi, verovatno ne bi ni došlo do suđenja pred kosovskim sudom. Povrede koje je zadobila moja majka, kao i DNK koji je pronađen na mestu napada, nedvosmisleno su dokazali da ju je silovao Vladimir Savić, koji je tada imao 27 godina. Reč je o ozbiljno poremećenom čoveku, koji sad slobodno šeta Beogradom, a niko ne reaguje - izjavio je ranije za Informer Milan Jašović.

Kosovska policija je iste večeri uhapsila osumnjičenog, a tužilac je naložio istragu. Dečak je poslat na pregled, gde su mu lekari konstatovali povrede na anusu i debelom crevu, kao i masnice i podlive na leđima.


- Uzeti su brisevi i nastavlja se istraga kako bi se utvrdilo kako je dečak zadobio te povrede. U međuvremenu, sudija je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana - izjavili su u kosovskoj policiji za lokalne medije.


Bolje metak u glavu
Dečakov otac ne može da dođe sebi od šoka i samo je kratko rekao:
- Bolje metak da me udario u glavu nego što sam ovo doživeo. Ako postoji zakon, taj manijak nikad neće izaći na slobodu.


Na drugoj strani, supruga uhapšenog starca tvrdi da mu je sve podmetnuto i da on nije silovao dečaka iz komšiluka.
- Pedeset godina živim s mužem i znam da on to nije uradio, nije takav čovek. Podmeću mu zavidni ljudi - izričita je supruga uhapšenog. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija