• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

15.09.2019

10:12

(FOTO) OVO JE UBICA IZ KRUŠEVCA! U sred kafića ubio ženu, ranio njenog brata, pa sebi presudio!

Vesti

(FOTO) OVO JE UBICA IZ KRUŠEVCA! U sred kafića ubio ženu, ranio njenog brata, pa sebi presudio!

Podeli vest

Miša Jovanović (57) mirno je popio kafu s bivšom suprugom Gordanom (47) i njenim bratom Goranom Radosavljevićem (42), a onda izvukao pištolj i pucao u njih.

Jovanović je zatim bežao od policije auto-putem u kontrasmeru, isprevrtao se kolima, izašao iz olupine i presudio sebi tako što je ispalio dva metka u glavu.

Jovanović je krvavi pir započeo u Kruševcu, u kafani "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici, gde je sedeo za stolom sa Gordanom i Goranom, a završio ga stotinak kilometara dalje, u selu Brđani kod Gornjeg Milanovca, gde je posle filmske potere dva puta pucao sebi u glavu.

Svedoci su rekli da je Jovanović bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju rekao:

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je prebačen u kruševačku bolnicu, u kojoj se lekari bore za njegov život.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

Na mesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: "Jao, neće valjda i decu".

U trenutku krvavog pira ljudi koji su se našli u bašti ili u prolazu, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija