• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2019

14:55

UHAPŠEN ZBOG KRAĐE ŠODERA! Oštetio "Srbijavode" za 6 miliona dinara!

Vesti

UHAPŠEN ZBOG KRAĐE ŠODERA! Oštetio "Srbijavode" za 6 miliona dinara!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su Z. R. (55), odgovorno lice firme "Kip Kop" iz Požege, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica

Sumnja se da je Z.R. od juna do aprila 2018. godine, suprotno ugovoru koji je imao sa javnim preduzećem "Srbijavode" o iskopavanju rečnog nanosa, bez saglasnosti i znanja tog preduzeća i njegovog nadzornog organa, iz korita reke Moravice iskopao veću količinu rečnog nanosa od ugovorene. 

Sumnja se da je Z.R, suprotno ugovornoj obavezi, iskopao 7.000 kubika rečnog nanosa više i tu količinu prodao jednoj firmi iz Požege, čime je oštetio "Srbijavode" za 5.994.268 dinara. 

KRAGUJEVČANKA UGRADILA SILIKONE, A ONDA JE ISPLIVALA MRAČNA TAJNA LEKARA KOJI JE RADIO OPERACIJU! Odmah su mu stavili lisice na ruke!

Kako se sumnja, on je naneo štetu i Direkciji za vode za 418.744 dinara, koliko bi iznosila nadoknada za izvađeni rečni nanos. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija