• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

22.09.2019

20:34

TUKLI SU GA I RANIJE, NAPALI GA I VEČE PRE! Deda ubijenog mladića kaže da je njegov unuk duže vreme bio žrtva braće koja su ga PRETUKLA NASMRT!

Vesti

TUKLI SU GA I RANIJE, NAPALI GA I VEČE PRE! Deda ubijenog mladića kaže da je njegov unuk duže vreme bio žrtva braće koja su ga PRETUKLA NASMRT!

Podeli vest

Martin Barna (17) iz Novog Kneževca koji je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja, i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan zločin. Deda ubijenog mladića kaže da su osumnjičeni i pre mesec dana brutalno pretukli njegovog unuka

Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastupila nasilno, te da je mladiću od udarca u stomak pukla jetra.

Zbog sumnje da su Martinu zadali smrtonosne udarce, ubrzo su uhapšeni M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika, koji su, prema navodima medija, u krvnom srodstvu. Naime, privedena su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Naime, sumnja se da su privedeni mladići nakon kraće rasprave šutirali Martina rukama i nogama, usled čega je zadobio smrtonosne povrede.

Foto: printscreen RTS

Nemet Nandor, deda ubijenog mladića, kaže da je njegov unuk i ranije bio žrtva privedenih mladića.

- Pre nego što se to desilo, prethodno veče, isto su ga tukli i maltretirali, a i pre mesec dana. Onda su ga pretukli totalno da je stigao u bolnicu, onda su ga i šili u bolnici - rekao je deda nastradalog mladića za "RTS".

 

 

On kaže da su policiju obavestili kada su mu razbili glavu, odnosno kada su mu rascepali uvo.

- Došla je policija i napisala zapisnik da moj unuk nije kriv uopšte, nego su oni krivi, i ništa drugo - kaže deda .

Ovaj monstruozan čin šokirao je čitavu Srbiju i izazvao je buru komentara korisnika društvenih mreža koji izražavaju najdublje saučešće Martinovoj porodici, ali i najoštrije osuđuju zločin.

Igor Jurić je objavio fotografiju mladića na svom profilu na Fejsbuku, uz poruku da "o ovome ne sme da se ćuti", kao i da je u novembru Martin trebalo da slavi punoletstvo. Veliki broj građana se u komentarima oprostio od stradalog mladića porukom: "Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju", dok njegovi prijatelji komentarišu da im je "bio kao brat".

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U NOVOM KNEŽEVCU! Za ubistvo uhapšena TRI ROĐENA BRATA i njihov brat od strica - PRETUKLI DRUGA NASMRT!

- Pretužno...", "Strašno!", "O Bože, zar je moguće?", "Otkuda toliko agresije kod mladih ljudi? - samo su neki od komentara i pitanja bez odgovora.

Mogli su se pročitati i komentari u kojima ljudi tvrde da su počinioci ovog ubistva već slovili za "loše momke", te da u Novom Kneževcu maltretiraju svoje vršnjake, ali i starije sugrađane.

Pojedini korisnici su u komentarima i potvrdili reči dede stradalog mladića, tačnije to da je Martin od istih tih delikvenata pre oko mesec dana zadobio povrede zbog kojih je morao da se obrati lekaru.

Četvorici osumnjičenih za ubistvo nakon saslušanja u Tužilaštvu određen je pritvor do 30 dana.

Kako su istakli u MUP, sredinom avgusta im je prijavljena tuča između sada pokojnog, Martina i Miloša. Kako se navodi, Martinu su tada konstatovane lakše povrede i policija je po nalogu Tužilaštva podnela prekršajnu prijavu protiv Dimovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lala

pre 4 godine

Gde je i zašto policija nije reagovala i prvi put kada se to desilo?Ako je za nasilništvo u školi smenjen direktor škole šta se čeka sa kažnjavanjem odgovornih u policiji zbog nepreduzimanja nikakvih akcija prema počiniocima i posle prvog brutalnog čina.Sramota.....

Irena

pre 4 godine

Ove tretirati kao povratnike i tako im suditi sada

JaPaja

pre 4 godine

Smrtna kazna za sudije. Dosta je njihovog sramnog sudjenja. Narode dizi se i uzmi zakon u svoje ruke. Sudije su mafija.

UFOLOG

pre 4 godine

Laka mu zemlja i Bog da mu dušu prosti. Zašto ta Policija nije reagovala posle prvog incidenta? Da su oni reagovali kako treba do ovoga nebi došlo. Dečko bi bio živ. Na kraju mu nanose teške telesne povrede i ništa. Dečko završva u bolnici gde ga saniraju a tužilaštvo i ostali ništa. I ti koi su ovo počinili trebalo bi da budu osuđeni maksimalno. Da izađu iz zatvora u svojim šezdesetim. Kad su znali da ubiu dečka koi je tek kročio u život.... e onda treba i njima na neki način uskratiti da žive normalnim životima. Upropastili su jedan mladi život. Trebalo je da razmišljaju šta rade ali... sad je kasno.

Rocky68

pre 4 godine

Smeniti nacelnika Policije i javnog tuzioca, da su preuzeli mere na vreme i pritvorili nasilnike, pre mesec dana, nesretni mladic bi bio ziv.

miroslav moric

pre 4 godine

posle prvih batina moj nesretnice trebao si kupiti pistolj kod svercera na crno.kasno je danas deda nesrecnice.

JaBL

pre 4 godine

Žestoke momke poslati na dugogodišnju robiju, vjerojatno im je to i bila želja, da postanu pravi žestoki momci. Tamo će neko vjerojatno morati da im mijenja pelene, ali kasno je sad...

lala

pre 4 godine

Teški ste u vezi objavljivanja komentara jer ih uopšte ne objavljujete pošto vam oni ne odgovaraju. SRAMOTA.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija