• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2016

17:22

PAROVIĆ I GLIŠIĆ: Zaustaviti kampanju, pomoći poplavljenima!

Zanimljivosti

PAROVIĆ I GLIŠIĆ: Zaustaviti kampanju, pomoći poplavljenima!

Podeli vest

Lideri "Narodnog Saveza" Miroslav Parovic i Vladan Glišic pozvali su lidere svih ostalih političkih stranaka da u slučaju eskalacije poplava zaustave predizborne kampanje i aktivnosti

- Umesto vođenja kampanje predlažemo da svi zajedno sa svojim aktivistima odemo u ugrožena područja i na licu mesta aktivno pomognemo tamošnjem stanovništu. Elementarne nepogode nikako ne smeju postati tema za sticanje jeftinih političkih poena. Umesto kampanje "od vrata do vrata" mi smo za kampanju "od džaka do džaka" na nasipima - stoji u saopštenju koje su potpisalu Glisić i Parović.

Narodni savez je, inače, nova politička snaga u Srbiji. Pod sloganom "Složno za Srbiju" vođe Narodnog saveza - Vladan Glišic, lider Narodne Mreže i Miroslav Parović, predsednik Trece Srbije - poručuju kako se mora napraviti novi savez sa narodom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bednik

pre 8 godina

pomozite narodu,zaboravite izbore,dajte im novac,hranu nebi li se izborili sa mukama koje su ih snasle!! POMOZITE GRADJANIMA OPSTINE LUCANI.....\nRADITE NESTO,NEMOJ SAMO DA OTIMATE OD JADNOG I NAMUCENOG NARODA! LUCANI!!!!\n

BR

pre 8 godina

Pa nekad bili dveri. Pa pobozni i prepodobni... Pa brzo se raspadose... Pa sta je ovo ? Pomirenje ?

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija