• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.03.2016

16:51

DSS: Odlaganje predizbornih aktivnosti je kampanja SNS!

Zanimljivosti

DSS: Odlaganje predizbornih aktivnosti je kampanja SNS!

Podeli vest

Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da je odluka Srpske napredne stranke da zbog vanredne situacije u Srbiji odloži sve predizborne aktivnosti zapravo važan deo izborne kampanje SNS

Kako je saopštila DSS, odluka Vlade Srbije da na teritoriji čitave zemlje proglasi vanrednu situaciju je opravdana, ali je donošenjem takve odluke vlada posle dve godine priznala da su nadležni organi 2014. godine, kada je takođe bila vanredna situacija zbog poplava, reagovali nestručno i zakasnelo.

"Ukoliko premijer Vučić zbog vanredne situacije želli da zamrzne izbornu kampanju onda iz istog razloga treba da odloži i održavanje izbora. Priča o zamrzavanju kampanje SNS je zapravo važan deo izborne kampanje SNS u kojoj učestvuju mnogobrojni mediji i to besplatno", navela je DSS.

Ta partija je dodala i da istinsko zamrzavanje kampanje znači da sve radnje, objašnjenja i rad na prevenciji poplava i zaštiti stanovništva preduzimaju stručne službe, a nikako političari predvođeni Vučićem.

"Vučićevo pojavljivanje pred kamerama 2014. nije građanima pružilo nikakvu sigurnost niti je, a to danas jasno vidimo, unapredilo prevenciju i umanjilo štetne posledice. DSS postavlja pitanje šta još treba da se dogodi i koliko štete Srbija treba da pretrpi da bi sadašnja vlast naučila da radi svoj posao efikasno i u interesima građana?", naveli su iz partije.

SNS je juče na predlog lidera te partije i premijera Aleksandra Vučića odlučila da odloži sve predizborne aktivnosti, a isto je danas uradila i Demokratska stranka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gandra

pre 8 godina

Ova vrlo cudna gospodja bi da vodi Srbiju iz udobne fotelje i da iznosi teze,kao svaki sebicni politikant.\n

BOKI

pre 8 godina

Babi sve smeta. Lepo ja predlažem da je pošaljemo kod Kačavende na terapiju. Posle toga bi joj se samo Andjeli prividjali.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija