• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2016

16:19

SRBIJA ZA SVE NAS Borko Stefanović i Janko Veselinović na zajedničkoj listi

Zanimljivosti

SRBIJA ZA SVE NAS Borko Stefanović i Janko Veselinović na zajedničkoj listi

Podeli vest

Levica Srbije, Pokret za preokret, Novo udruženje penzionera Srbije i SDU nastupiće na izborima na zajedničkoj listi “Borko Stefanović - Srbija za sve nas”, a prikupljanje potpisa za predaju liste započeće sutra




- Naziv liste na najbolji način prikazuje osnove politike i programskog pristupa koji želi da vrati jednakost - rekao je Stefanović novinarima u Beogradu. 

Kako je istakao, to će biti opcija koja u Srbiji predstavlja novu politiku, treći politički put i jednu novu kolonu. 

- Ako sam već prinuđem da pričam o kolonama, onda će ovo biti novi put sa novim ljudima I programom u srpskoj politici, u kojoj se sada manje-više sve svodi na reciklirane kadrove i isto takvih politike i pokušaje koji su se neslavno završili u prošlosti, a nisu dali adekvatan rezultat - rekao je Stefanović. 

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao je da je Srbiji neophodan preokret u svim oblastima - u pravosuđu, da svakome pravda bude zagarantovana, zdravstvu, da svako može da se leči, kao i u oblasti bezbednosti građana, prosvete… 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
banat1952

pre 8 godina

Dva prevrtaca zajedno, to nece da izadje na dobro.

vera

pre 8 godina

Janko i Borko izgubljeni u vremeplovu,...ko će za Vas, da glasa.....

KADJAR

pre 8 godina

Predvidjam im jedan glas ukupno.Glasace Olivera Kovacevic.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija