• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2016

09:20

PAJTIĆ ZAPRETIO BORKU: Proći ćeš kao Đenka!

Zanimljivosti

PAJTIĆ ZAPRETIO BORKU: Proći ćeš kao Đenka!

Podeli vest

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić poručio je šefu Levice BorIislavu Stefanoviću da bi na predstojećim izborima mogao da završi kao Ðenka, lik iz filma "Maratonci trče počasni krug"

 

Stefanović je naime, nedavno upozoredio Pajtićevu politiku sa potezima takođe lika iz filma Mirka Topalovića, što je lider demokrata iskoristio da dojučerašnjeg stranačkog ortaka spusti na mesto koje mu, po njegovoj oceni, pripada.

List "Alo" podseća da je Stefanović, koji je u decembru napustio DS i nakon toga osnovao Levicu Srbije, čiji je i lider, u intervjuu NIN-u kazao da bi na izborima glas za opozicione "kolone" koje predvode Pajtić i Boris Tadić bio zapravo "bačen glas", jer između njih dvojice i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića nema nikakve razlike.

Pajtić, kako navodi list, nije ostao dužan svom nekadašnjem potpredsedniku. On je u izjavi za Alo rekao da bi "Borko na izborima mogao da prođe neslavno kao što je završio Ðenka.

- Razumem da novoosnovani pokreti moraju da angažuju decu po varoši da viču: ''Ponovo radi bioskop''. A, i opozicija u Srbiji ima po građane sudbinski važan zadatak da smeni jednu lošu i nesposobnu vlast. Svako ko ne poštuje taj dogovor, ko bi do procenata na iborima da dođe vređajući kolege iz opozicije, greši početnički i greši na uštrb građana Srbije - rekao je Pajtić.

On je i dodao da bi "Borko da popravlja politiku u Srbiju, ali sudeći po ovoj izjavi, proćiće kao Ðenka".

SKANDAL! ŠEF DS NE BIRA SREDSTVA U KAMPANJI! Pajtiću nije prošla lista, pa deli paštetu za glas!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SVI ZUTI SU DJENKE

pre 8 godina

IZBORI SU ZA ZUTE KREMATORIJUM BOLJE DA NE ULAZE UNJEGA AHAHAHA

Vidoje

pre 8 godina

Naučite pravopis jer ste nepismeni i tu ništa nije smešno.

BOKI

pre 7 godina

Nas je ovaj pismeni zuti oilos i sljam doveo do prosjackog stapa. Toliko od vase pismenosti.

asid

pre 8 godina

Gradjani će grdno da štetuju ako Pajka i Djenka ne predju cenzus, pa ko će onda da ih pljačka!?

Vesna

pre 8 godina

To su dva vrlo slična tipa koji su opljačkali Srbiju , mrze Vučića i želeli bi ponovo da pljačkaju građane.

Alena

pre 8 godina

Neznam sta reci vise za ove samozive i neodgovorne lopuze belosvetske .Sto ih svaki dan ne podsecate na razvojnu Banku Vojvodine to im je kost u grlu .Neka narod u svakom trenutku zna ko su lopovi nevidjeni a ko se bori za zemlju i narod i bolje sutra.Bravo za Informer i naravno vlasnika lista koji je u mnogome zasluzan za razotkrivanje Pajtica i Pajtasa kao sto je Borovic u Rumi ,Jesic u Indjiji i slicni dusebriznici svoga dzepa,polozaja i.............

Sever

pre 8 godina

Da, Jesic je bas opljackao Indjiju! Eno sve u rusevinama.

Cole5

pre 8 godina

Наравно Госн Пајтић опозиција у Војводини има задатак да смени неспособну власт

Lala iz Banata

pre 8 godina

Нема ваљане и искрене " Левице" - без комуниста...! Е саде, да ли нам треба претња револуцијом - кад је народ гладан, то је - друго питање..? Али...НИЈЕДАН ДЕМОКРАТСКИ РЕЖИМ, који не уме да прехрани своје сопствено становништво - не може се сматрати никако "ДЕМОКРАТСКИМ" , ма колико се - трсио и прсио...и "хвалио" својом "демократијом"... Једноставно народски речено: " Демократија" празног лонца...не постоји...!! То је наша - фикција...!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija