• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.03.2016

13:00

TADIĆEV BIVŠI SAVETNIK NEBOJŠA KRSTIĆ: Opozicija se samo utrkuje u tome ko više mrzi Vučića!

Zanimljivosti

TADIĆEV BIVŠI SAVETNIK NEBOJŠA KRSTIĆ: Opozicija se samo utrkuje u tome ko više mrzi Vučića!

Podeli vest

Bivši savetnik za medije Borisa Tadića Nebojša Krstić ocenio je da opozicija u kampanji ne kandiduje nijednu političku temu, već se legitimiše jedino utrkivanjem ko više mrzi Aleksandra Vučića



- Imate raspravu unutar opozicije, da Borko Stefanović kaže, ja sam taj koji najviše mrzi Vučića, Tadić i Pajtić ga manje mrze, onda oni odgovaraju - ne, mi ga mrzimo više nego što ga ti mrziš.. - primetio je Krstić i ocenio za TV Pink da takva rasprava obesmišljava smisao stranaka i političkog procesa.

Stranke opozicije potpuno beže od političkih tema, kaže Krstić, dodajući da danima pokušava da uhvati bilo koju od stranaka opozicije da izgovori bilo kakvo političko obećanje.

KRSTIĆ: Opozicija pozdravlja izbore suva grla!​

- Tadić, Čanak i Jovanović nedavno u jednoj emisiji nisu izneli nijedan element političkog programa, već su se bavili tricama i kučinama, pravdanjem sebe, blaćenjem političkih protivnika, ali nisu rekli zaštu su se okupili i šta će raditi - rekao je Krstić. 

Naročito, kako je dodao, nisu objasnili kako su se okupili kada se ni u čemu ne slažu, 

- LDP i SDS nemaju nijedan zajednički element politike za koju se zalažu za papiru. Nužno je da se to pitamo jer nemaju zajednčki stav ni o Kosovu ni o NATO-u, ekonomskoj politici, i kakvu će onda politiku da vode, ako sutra, recimo pobede -upitao je on.

NEBOJŠA KRSTIĆ: Da se ja pitam, Borko bi leteo iz DS za 15 sekundi!

On je rekao da građani takođe imaju neku vrstu emotivnog odnosa prema političarima, ali je uveren da će u momentu izbora ipak doneti racionalnu odluku i da se neće voditi emocijama prema političarima. 

- Kao kad odlazite na more, i ne ostavljate kuću da vam čuva bilo ko, već dovedete nekog komšiju ili rođaka u koga baš imate poverenja, da vam je neće ostaviti otključanu, da neće ostaviti ringlu. Izaberete nekog ko je odgovoran. Tako građani donose i odluku za koga će dati glas. Onome ko im izaziva osećaj poverenja - smatra Krstić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Јел то онај "Саветник" - за "назадовање" Србије...?

Wallter

pre 8 godina

Dosta je gospodin u pravu ali ta slavina više ne drži vodu.Imao je par do brih sučeljavanja sa još boljim argimentima i onda tajac,padom Tadićeve politike.Kasno je da se vrati medicini ali mislim da može dosta da pomog ne,iskreno,bez obzira ko će osvanuti 25.4.ujutru kao pobednik ili saučes nik u vlasti.Može biti britka sablja u savetovanju i Vlasti i opozicije ali mo ra da smanji komercijalni angažman,promocije iostale profitabilne aktivn osti na polju lekova sumljive proizvodnje,porekla,dejstva,trajanja itd.Evo moja je želja da se ugleda na dr Milivanovića,spec ORL,iz Niša,prof.Med .Fakultete koji daje i trudi se da objasni svaki problem i inicijator mnogih akcija bez obzira ko ko .joj patriji pripada

XXL

pre 8 godina

Jedini im program 'ajde da mrzimo Premijera Vučića pa će ljudi glasati za Nas - izem ti političku scenu zašta Mi idemo na bespotrebne izbore.

Lažni bot

pre 8 godina

Ti ćeš biti ministar za botove u novoj vladi.

ljiljana

pre 8 godina

Svaka rec mu je na mestu. Ne volim ga,ali respekt za ovu uzjavu.

Sima

pre 8 godina

Kada kaže Krle, plaćeni savetnik koji se nudi Vučiću na tacni, mora da je tačno.

Peca

pre 8 godina

Ma bre osto cova bez kinte a ovi njegovi isto u buli pa ko veli ajd sad da se uhlebim kod Vucica kritikuje žute a Vule ako zagrize "bingo".

BOKI

pre 8 godina

E moji žuti ološi i šljamovi. Pa ovaj vas je baš naružio. U stvari rekao istinu. Na vašu žalost

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija