• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2016

18:18

IDIOTSKA KAMPANJA SAŠE RADULOVIĆA: Fašisti "Dosta je bilo" sve simpatizere SNS proglasili ludacima!

Zanimljivosti

IDIOTSKA KAMPANJA SAŠE RADULOVIĆA: Fašisti "Dosta je bilo" sve simpatizere SNS proglasili ludacima!

Podeli vest

Fašisoidni pokret "Dosta je bilo" Saše Radulovića dvadeset dana pred izbore poveo je najbrutalniju kampanju u istoriji višestranačja u Srbiji, pošto je sve simpatizere Srpske napredne stranke proglasio - ludacima!

Naime, na zvaničnom portalu "Dosta je bilo" objavljen je skandalozan članak pod još skandaloznijim naslovom "SNSopatija - bolest savremenih Srba" u kome su svi oni podržavaju naprednjake jednostavno proglašeni mentalno obolelim.

DOSTA JE BILO FOLIRANJA: Radulović od propalih firmi uzeo 22.794.559,76 dinara!

- Snsopatija (lat.Morbus SNSopatus) je degerenativna bolest neurona (moždanih ćelija) koja zahvata različite delove mozga, pre svega delove odgovorne za misaone procese (inteligenciju, racionalnost), ponašanje (pohlepa, egocentričnost, samoživost) i emocije (odsustvo griže savesti, potpuno odsustvo brige za drugim ljudima, slepo verovanje …) - doslovce stoji na portalu ovog pokreta, koji gnusnim omalovažavanjem i vređanjem svih onih koji se usude da misle drugačije od njih očigledno pokušavaju da maskiraju nedostak podrške pred izbore (još nisu ni predali listu!).

Da je reč o najmonstruoznijom, najogavnijoj i najprljavijoj kampanji pomenutog fašisoidnog pokreta, svedoči i delovi ovog kvazi-satiričnog pamfleta u kome se "analizira" "klinička slika" svih onih koji podržavaju SNS.

Obeleli od mržnje, fašisti "Dosta je bilo" dali su sebi za pravo čak i da konstatuju da je "broj dijagnostiknovanih slučajeva u Srbiji, prema poslednjim podacima iz 2014 iznosi 1.700.000 obolelih".

S druge strane, prljava propaganda nije prošla čak ni među onima koji se deklarišu kao pristalice pokreta, pošto je ispod teksta na portalu "Dosta je bilo" ostavljen veliki broj negativnih komentara.

POKRET "DOSTA JE BILO": Idemo samostalno na izbore

Stvarno sam gajila nade u ovaj pokret, dok niste počeli energiju i vreme da rasipate na ovakve tekstove., kao i one o tome da prelazite census i da su se svi utrtali od toga. Ako vam je ciljna grupa bivši radikali, samo nastavite tako - zgrozila se izvesna Maja.

printscreen
printscreen

- Mislim da tekst nije u stilu Pokreta i da mu narušava ugled. Trebalo bi ga ukloniti. Slične tekstove viđam napisane od strane botova drugih stranaka… - naveo je komentator koji se potpisuje kao Dragan.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sale988

pre 8 godina

ZA MENE JE ČIST IDIOT KO GLASA ZA OVE POLITIČKE NAKARADE I PAJACE KOJI MA SE OSLADILA NARODNA PARA PA BI KROZ POLITIKU JOŠ BRŽE I JOŠ VIŠE !!!!

milan

pre 8 godina

taj jadni radulovic je bolesnik nije on kriv za bolesnicke izjave netreba mu zameriti samo treba da vrati opljackani novac bez posledica za ludacku kosulju ima vremena ako bude trebalo\n

Stanko

pre 8 godina

Pravopis, da. Ali rec znaci? Nedostatak obrazovanja.

zagor

pre 8 godina

Ma on je zreo za ludaru,debil glupi.Pa u koliko preduzeća bio stečajni upravnik i koliko para uzeo od države a sve upropastio!!!Digenerikn

nexiboy

pre 8 godina

Ispada da treba osuđivati čoveka jer govori istinu

joex

pre 8 godina

pisali ste koliko je ukrao pa sto ga nisu uhapsili i osudili? ako je istina samo tako mora...\n

Mirko

pre 8 godina

Neznam sta bih rekao, pretpostavljam da je Sasa Radulovic drogiran i nezna sta prica

zoran

pre 8 godina

Svako moze da okaci na internetu iz pakosti ako je dovoljno vest;

Levcanin

pre 8 godina

Prepisao svoju dijagnozu sa odpusne liste po izlasku iz ludare. Vidi se da jeneizleciv.

opozicija

pre 8 godina

Podseca me malo na Krkobabica, vezano sa izjavom u vezi penzija...

Nemanja

pre 8 godina

Razumem vaš gnev, istina boli. P.S. i Politika je u vreme Miloševića opoziciju nazivala "fašistima".

SM

pre 8 godina

A sta Radulovic nije tačno rekao?Istina najviše boli.

Mile

pre 8 godina

Ma ovaj Radulovic je covek za izucavanje. U stvari mislim da se on plasi zatvora pa na sve nacine pokusava da se uvuce u vlast, a zna da ga Vucic nece, pa on ga je izbacio!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija