• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2016

16:05

(AUDIO) NEVIĐEN SKANDAL U ŠAPCU! Gradonačelnik Zelenović kupuje glasove u romskom naselju?!

Zanimljivosti

(AUDIO) NEVIĐEN SKANDAL U ŠAPCU! Gradonačelnik Zelenović kupuje glasove u romskom naselju?!

Podeli vest

Saradnici gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića i članovi Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića ovih dana obilaze romsko naselje u Šapcu nudeći jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 7.000 do 11.000 dinara u zamenu za podršku na predstojećim izborima 24. aprila

Jutjub kanal "Šabac zna!" objavio je audio snimak na kome se čuje kako Zelenovićevi saradnici nude novac za podršku aktuelnom gradonačelniku Šapca na izborima...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darinka

pre 8 godina

Sramota na kakav nacin pokusavaju da zadrze svoje fotelje...

Marko

pre 8 godina

Sta je to čudno, glavni šerif u Šapcu godinama kupuje po gradu odbornike i lažne intelektualce kao najjeftinije prostitutke, sad je prešao na Rome. Iskoristi pa šutne. Šabac je njihov sve dok ima pokradenog novca i jeftinog ljudskog ološa bez obraza.

Grof

pre 8 godina

Sta sve nece da urade samo da se zadrze na vlasti. Treba da bude sramota svakog coveka iz Saca, koji glasa ovakve likove. Kad vidim kakvi su , Vucic je opet najbolja opcija.

Dragonw

pre 8 godina

Ma hajde,verujem video zapisu a ovo je samo podmetanje... Sto meni niko nije ponudio ni dinar a kamoli 5-7000din? Nisam ni u jednoj strsnci pa hajde sad,cela moja porodica,da vidim ko nudi sta? Sabac je procvetao u svakom smislu uz ovog gradonacelnika!

Marko

pre 8 godina

Dok neko ne pocne da hapsi lopovsku bagru po Sapcu, ne verujem da zeli dobro ovom gradu i njegovim gradjanima.

Kaća

pre 8 godina

Da se ne lazemo, danas smo svi korumpirani i podmićeni. Svaka stranka ide i agituje, kupuje glasove. Deli pakete u kojima se nalazi: 200 gr. Kafe, 1 kg. Secera, flasa ulja i 1000 dinara. I to se odlicno zna. Sto bi nas narod rekao: "u svakom zitu ima kukolja" Tako da ne stajem ni na ciju stranu, samo iznosim realne cinjenice. Sramota sto u danasnje vreme moras da budes stranacki opredeljen, kako bi imao neku mogucnost za "boljim" zivotom. ☺

Suza

pre 8 godina

Zelenovic je oko sebe okupio najgori olos, doveo neke muljatore ii lazove koji uopste nisu Sapcani, nista drugo i ne mogu sem da kupuju glasove.

Peca

pre 8 godina

Molim redakciju da me nekako spoji sa Zelenovicem hocu biznis da mu predlozim .on placa a ja zaokružiujem ima se oparim .

Milan

pre 8 godina

Kriminalne organizacije, pardon, politicke stranke tako rade u SVAKOJ OPSTINI!!! Godinama unazad!!!

Realno

pre 8 godina

Gospodin Zelenovic ima podrsku velike vecine sapcana,dzaba ga klevecete.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija