• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2016

21:07

KLADIONIČARI SE KLADE NA VUČIĆA: 'MERIDIJAN' objavio novu procenu izbornih rezultata!

Zanimljivosti

KLADIONIČARI SE KLADE NA VUČIĆA: 'MERIDIJAN' objavio novu procenu izbornih rezultata!

Podeli vest

Prema poslednjim prognozama, lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" trebalo bi da osvoji oko 49 odsto glasova, što je tri odsto više nego što je bilo u kvotama objavljenim pre dve nedelje! Ko se kladi na to da će SNS dobiti više od 49 odsto glasova, na uloženih 100 može da dobije 300 evra!

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" ubedljivo će slaviti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima sa oko 49 odsto glasova! Ovo je najnovija procena kladionice "Meridijan", po kojoj je rejting SNS u poslednje dve nedelje skočio za čak tri odsto.

Miki Manojlović kladioničarski favorit

Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović gotovo preko noći je postao jedan od dvojice glavnih kladioničarskih favorita za novog ministra kulture.

Kvota na njega i Radoslava Laleta Pavlovića je 3, na aktuelnog ministra Ivana Tasovca je 4, dok kvota na opkladu da će glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević biti ministar iznosi 50.

Prema prognozama kladioničara, drugo mesto na izborima osvojiće koalicija SPS-JS Ivice Dačića sa oko 11 odsto glasova. Za njima slede Šešeljevi radikali sa 6,6, Pajtićev DS sa 6,2 i koalicija SDS-LDP-LSV sa 6,1 odsto podrške.

DSS-Dveri u usponu

Cenzus bi, prema kvotama "Meridijana", trebalo da pređe još samo savez DSS-Dveri, kojem se pre 14 dana prognoziralo 4,7, a sada 5,9 odsto glasova. Izborni prag teško će preći pokret "Dosta je bilo" Saše Radulovića, kome se i dalje daju šanse od 4,5 odsto.

ISTRAŽIVANJE CESID, NAPREDNJACI UBEDLJIVO PRVI: Za Vučića i SNS 53 odsto glasača!

Konačno, najveći kladioničarski autsajder Borislav Stefanović doživeo je blagi rast, pa mu se umesto mizernih 1,1 sada predviđaju 1,4 procenta podrške.

Pobrojane cifre su tzv. granični rezultati na koje se primaju opklade. Kladioničari mogu da tipuju da li će neka lista osvojiti više ili manje od toga. Ponuđene kvote za različite ishode, međutim, više nisu "fiksne", što na konkretnom primeru znači da onaj ko uloži 100 evra na to da će SNS osvojiti više od 49 odsto glasova može da dobije 300 evra (kvota 3).

Tanjug

Ako se pak opkladite da će naprednjaci dobiti manje od 49 odsto i to se ostvari, inkasiraćete samo 125 evra (kvota 1,25).

Prema kovatama "Meridijana", lider SNS Aleksandar Vučić gotovo sigurno će ponovo biti premijer, pošto ponuđena kvota na njega i dalje iznosi samo 1,01 (na uloženih 100 evra isplaćuju tek 101 evro). Minimalne šanse za šefa vlade daju se još samo potpredsednici SNS Zorani Mihajlović (kvota 8) i lideru DS Bojanu Pajtiću (kvota 40).

SNS s razlogom raste

Funkcioner SNS Zoran Babić ističe da im kladionice s razlogom sada daju veće šanse za uspeh.

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE "FAKTOR PLUSA": SNS 52,6%, SPS 11,9%, SRS i DS 6,12%, DSS-Dveri 5,5%, SDS-LDP 5%!

- Ne kladim se, ali sam uveren da i kladioničari prave razliku između prošlosti u kojoj su pljačkani da bi se pojedinci bogatili i budućnosti u koju nas vodi Vučić - napominje Babić.

Potpredsednik DSS Dragan Maršićanin očekuje da će oni proći bolje i od "Meridijanove" procene:
- Nemam običaj da se kladim, ali onima koji to žele preporučujem da ulože da ćemo dobiti više od tih 5,9 odsto. I neka požure, pre nego što nas kladionice dignu na osam odsto - zaključuje Maršićanin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istina

pre 8 godina

Moja procena SNS 32%,sps 16% srs 13% ds 4% Zavetnici 8-9% dss-dveri 4%

Marko

pre 8 godina

Koji Zavetnici, ja sam za njih cuo pre 2 dana, a ti im proceni 8-9%

vera

pre 8 godina

Gos. Vučiću je suđeno, da vadi" Srbiju iz haosa prošlosti.. krenuli smo napred, to što je suđeno" nikakvi procenti,ne mogu promenuti...

srdjan

pre 8 godina

kladionice daju na 100e 300 ako pedja 49 ako ne predje 125 to je 8 putq veci dobitak,nisu kladionice lude Vucic ja ispod 40%,Seselj je poceo sa 1.85 na 6.6 sad je 1.4 vise od duplo je pala kvota ynaci odavno je prosao13%.socijalisti su ispod 10%.

drago

pre 8 godina

Moja procena je Vučić ide preko 52% ništa ispd!!

pera

pre 8 godina

Nije realno da SPS ima vise od SRS. SRS iznenadjenje ovih izbora.

Todor

pre 8 godina

Licno mislim da niko pojedinacno nece preci 45% pa ni SNS. Ali,moram priznati da njih vidim kao pobednike na ovim izborima iako nisam "njihov".

SrbIN

pre 8 godina

Ja glasam i zaokruzujem za Čiča Dražu ,jedini moj izbor !

Herkules

pre 8 godina

SNS ima realnih 20%. A posto su u koaliciji sa jos 10 stranaka, one zajedno ce im doneti jos 20%. I to je to sto ce imati. Ili gresim u matematici?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija