• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2016

15:26

VUČIĆ U ALEKSINCU: Nećemo zaboraviti svoje rane, ali moramo da gledamo u budućnost!

Zanimljivosti

VUČIĆ U ALEKSINCU: Nećemo zaboraviti svoje rane, ali moramo da gledamo u budućnost!

Podeli vest

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas u Aleksincu da je Srbija pokazala kako se čuva ugled i reputacija, i kako se brane interesi zemlje svuda u Evropi i svetu, kako ne bi bila crna rupa u Evropi

Onima koji kažu da je dovoljna jedna strana sveta, a da drugi nisu porebni, poručio je da Srbija danas izvozi 64 odsto robe u EU, a 20 u region, te da nam nisu potrebni sukobi i pogled u prošlost, već budućnost.

- Srbija je danas ponosna i uvažena u svetu - rekao je Vučić na predizbornom mitingu stranke u Aleksincu i dodao da će Srbija ostati vojno neutralna, da neće zaboraviti svoje rane, ali i da će da gleda u budućnost.

Tanjug

Lider SNS podsetio je da se sa predsednikom Rusije video šest puta do sada i da ne treba da mu drže predavanja lažne patriote koji Putina ni na slici nisu videli.

Političkim protivnicima je poručio da ih se ni malo nije uplašio - ni onih koji su u pljačkaškim privatizacijama oteli sve što je Srbija imala, kao ni onih koji bi ponovo da odvedu zemlju u izloaciju.

- Koliko god teške uvrede da koristite, ni malo vas se ne plašim i boriću se protiv takve politike - rekao je Vučić.

Tanjug

Građane je pozvao da na izborima 24. aprila koriste ne samo srce, već i razum, kako se Srbija ne bi vratila u prošlost, u pljačkaške privatizacije i izolaciju.

- Osim srca, iskoristite i glavu i glasajte razumom, jer sve sto smo uradili u prethodne dve godine možemo da bacimo u bunar jednom neodgovornom i lošom odlukom i onda posle toga nema povratka - poručio je Vučić

Tanjug

On je primetio da bi se oni čija je jedina politika da mrze Vučića ujedinili odmah, jer nema nikakve razlike između njih.

- Nema razlike između onih koji vređaju Slovake i onih koji vređaju mene, ali nisu zaslužili ni ime da im pomenem, jer ničim dobrim nisu zadužili Srbiju... Ni tri minuta im ne bi bilo potrebno da se ujedine i naprave najgoru vladu koja bi Srbiju vratila u prošlost - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Srbija će za dve godine biti mnogo uspešnija zemlja.

On je podsetio građane Aleksinca da im je pre dve godine rekao da "neće teći med i mleko", te istakao da je sad najteže prošlo i da je Srbija na dobrom putu, jer su konačno postavljeni temelji dobro uređene države.

- Uspeli smo da popravimo investicioni ambijent, spustili smo stopu nezaposlenosti sa 26 na 18 odsto, ali moramo da spustimo stopu nezaposlenosti na deset odsto i da budemo u rangu sa zemljama EU, moraćemo da radimo još bolje - rekao je Vučić.

Tanjug

On je istakao da je Srbija počela da vraća dugove, smanjuje deficit, povećava rast, koji je prošle godine bio 0,8 odsto, ove će biti 2 odsto, a ako ugovor sa Železarom bude potpisan sledeće će ići i do 3 odsto.

- To su najvažnije vesti - poručio je Vučić.

Naveo je da ima mnogo onih koji misle da se problemi mogu lako rešiti i koji građanima obećavaju previše, ali je upozorio da nema ničega što pada s neba, i da je za sve potreban ogroman rad i trud.

Tanjug

Mladima je poručio da budućnost nije u tome da se viče i preti, da smo u sukobu sa svima oko nas, već u otvaranju fabrika, boljem obrazovanju, radu i učenju, kako bi Srbija dostigla evropski životni standard.

- Da li će nas primiti u Evropu, to je na njima, a na nama je da postignemo viši životni standard. Sve drugo bi značilo propast za Srbiju, povratak u pljačkaške privatizacije i sve ono kroz šta smo prolazili - rekao je Vučić.

Građanima Aleksinca je poručio da će vlada podsticajnim merama umeti da pomogne i da će pokazati da je Srbija dobro mesto za ulaganje.

Vučić je kasnije prošetao ulicama Aleksinca, gde je razgovarao direktno sa građanima o njihovim problemima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jeca

pre 8 godina

Moramo gledati u buducnost kako bi nam bilo bolje

Enigma

pre 8 godina

Srbiji je proteklih godina zaista naneta ogromna steta u svakom smislu. Lose vodjenje drzave od strane DS-a je tome mnogo doprinelo. Sve se to mora promeniti. Naravno,niakda necemo da zaboravimo bombardovanje, sankcije i ostale probleme koje nam je pravio Zapad, ali moramo da gledamo i u buducnost. Od zivota u proslsoti nema nista.

BORANIJA ŽUTA

pre 8 godina

Budućnost ima prioritet nad prošloću, niko nikoga ne tera da zaboravi ali cilj nije korak nazad već napred, ako su mir i prosperitet budućnost tada idemo tamo, ne može nas prošlost sputavati.

Jovana

pre 8 godina

Rane nikada ne zaboravljamo ali idemo ka buducnosti.

Vera

pre 8 godina

Omladina je nasa buducnost a to nas Premijer zna!

goran

pre 8 godina

Kroz istoriju gledali smo kao nacija samo u proslost mislim da je doslo vreme da malo vise gledamo u buducnost.

Oliver

pre 8 godina

Vucic je bez sumnje vec pokazao koliko se zalaze za Srbiju. Zato i ima ovoliku podrsku naroda.

Prokletije

pre 8 godina

Srbija ne sme da zaboravi svoje žrtve prošlosti, ali mora da ide dalje i gleda u budućnost.

Maja

pre 8 godina

Srušeni Aleksinac se ne sme nikada zaboraviti ali život ide dalje i moramo nastaviti.

Nata

pre 8 godina

Godinama se okretala glava od nas,to vise nije slucaj.

Vasa

pre 8 godina

Glas za SNS je glas za budućnost Srbije. Srbija pobeđuje.

Savo

pre 8 godina

Samo zajedno i ujedinjeni oko jednog cilja mozemo postici sve.

milica

pre 8 godina

Upravu je na ovim izborima se ne bira Vučić već budućnost Srbije,Vlada je poslednjih godina Srbiju usmerila na pravi put,nemojmo da sve to prokockamo pogrešnom odlukom.

Aleksis

pre 8 godina

Gradjani imaju priliku da se 24. aprila opredele za bolji, razvijeniju i moderniju Srbiju ili će da se vrate u prošlost u tamna i mračna vremena.

Jadranka

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je uvek uz narod i zato ga narod veoma ceni i poštuje. Politika Naprednjaka je usmerena na boljitak svih u zemlji i negujue multikulturalnost i multietničnost kroz demokratski odnos sa svima.

Dragi

pre 8 godina

Buducnos Srbije i nase dece je sada najvaznija, a i proslost nesmemo zaboraviti ali moramo oprostiti.

Marko

pre 8 godina

Od proslosti se ne zivi, moramo gledati u buducnost.

Milan80

pre 8 godina

Rane ne prolaze, ostaju i ne zaboravljamo ih, ali gradimo bolju budućnost i trudimo se da nam se takve stvari više ne dogode.

aco

pre 8 godina

Uspravno uzdignuto onako ko sto Srbija mora koracajmo i ugledajmo se u Vucica.... Rad rad rad Srbija pobedjuje

Jelena

pre 8 godina

Uvek međ svojim građanima..i ja bi selfi s premijerom !!

Tea

pre 8 godina

Treba ici napred, ne treba se osvrtati i vracati u proslost.

koka

pre 8 godina

Tako to radi pametan covek! Do pobede Aleksandar Vucic!

Vasilije

pre 8 godina

Stare rane se ne zaboravljaju da ne bi se greške ponovo napravile ali budućnosti treba dati novu šansu sa saradnjom i mirom.

Jovana

pre 8 godina

Premijer je lepo rekao da moramo gledati u buducnost, da necemo zaboraviti sta se sve desavalo, ali da moramo teziti ka buducnosti i boljem zivotu.

Fica

pre 8 godina

Vucic vodi politiku mira i zalaze se za bolju buducnost svih gradjana Srbije

karolina

pre 8 godina

Nije mala stvar spustiti stopu nezaposlenosti sa 26 na 18 %. To je veliki napredak.

Jovan

pre 8 godina

Potpuna istina, ne treba nikada zaboraviti nikome ko nam je naneo bol , ali moramo da gledamo dalje u budućnost da svojom politikom, omogućimo našoj deci i unucima da ne oseta tekvu bol i jad nikada, e zato Srbija pobeđuje.

hari

pre 8 godina

Ko živi u prošlosti sasvim sigurno propušta budućnost.

Vojkan

pre 8 godina

Moramo se okrenuti radu i stvaranju,sukobi nam ni pre nisu doneli ništa a uzeli su nam sve zato nema povratka.

rile

pre 8 godina

Da li će nas primiti u Evropu, to je na njima, a na nama je da postignemo viši životni standard. Sve drugo bi značilo propast za Srbiju, povratak u pljačkaške privatizacije i sve ono kroz šta smo prolazili

psiholoskinja26

pre 8 godina

Dosta je ovom narodu tapkanja u jednom mestu.

Rade

pre 8 godina

Tako je, samo napred treba da idemo i gledamo u svetlu budućnost uz SNS.

jana

pre 8 godina

''Srbija ostati vojno neutralna, da neće zaboraviti svoje rane, ali i da će da gleda u budućnost'' - svako ko malo razmisli videce da je upravu... Sada smo na dobrom ekonomskom putu, svet nas podrzava po prvi put.

kristina4

pre 8 godina

Proslost nam je bila teska, ali zato sada cinimno sve da nam buducnost bude lepsa i sigurnija!

goca

pre 8 godina

Srbija koju ja zamisljam je jaka i samostalna,cenjena svugde,ima prijatelje sirom sveta,sa stabilnom ekonomijom,a premijer upravo radi mnogo na tome da nasa Srbija bude bas takva!

Nebojsa

pre 8 godina

Jedini koji za cilj imaju ocuvanje ljudskih vrednosti i dostizanje evropskog standarda je SNS,i jedino uz njih buducnost je zagarantovana.

ELA

pre 8 godina

Aleksandar Vucic je neko ko svojim radom, zalaganjem i posvecenoscu pokazao kako i Sbija moze da se podigne na noge i da krene putem boljitka

Gagi

pre 8 godina

Vucic je svestan svega. Verujem da je njemu mnogo teze nego nama, jer je svakodnevno suocen sa velikom odgovornoscu. Jedini je preduzeo konkrene mere i ostvario konkretne rezultate. Zna da moramo gledati u buducnost.

Suzana

pre 8 godina

Bili smo na ivici propasti i jedva smo se malo stabilizovali. Ne smemo se vise vracati u proslost.

NIKOLINA

pre 8 godina

Srbija svakako nece zaboraviti sta se desavalo u proslosti. Ali takodje vodi racuna da joj buducnost bude dobra i lepa pre svega zbog mladih. Sve drugo bi znacilo propast za Srbiju, povratak u pljackaske privatizacije i sve ono kroz sta smo prolazili.

Tadija

pre 8 godina

Srbija pobeđuje predvođena Aleksandrom Vučićem i SNS.

maja

pre 8 godina

Jedino gledanjem u buducnost mozemo i uspeti da uradimo nesto korisno!

Rade

pre 8 godina

Srbija mora da napravi rezultat u ekonomiji, da uspemo da pokažemo da smo sposobni da gradimo i radimo i pravimo nove stvari, budućnost je vsetla ako ljudi veruju naša narod se pokazao sposobnim u mnog težim situacijama.

nikola

pre 8 godina

Mozemo da kukamo na proslost ali na to se niko ne obazire, stici ce ih jednom kazna za ono sto su nam uradili!

Maja

pre 8 godina

Srbija treba da gleda u budućnost, i ka napredovanju daljem, ništa nam ne vredi da ostajemo u prošlosti i brinemo zašto se nešto dešavalo, vreme je da promenimo stvari i budućnost na bolje i da konačno budemo država u kojoj vredi živeti.

nena

pre 8 godina

Vučić je svestan odgovornosti za svoju zemlji i potrebe za ostvarivanjem dobrih odnosa u svetu!

Ana

pre 8 godina

Srbija se nikada nije vodila politikom iskljucivosti. Moramo sa svima saradjivati.

maestral

pre 8 godina

Srbija je preživela sankcije, bombardovanje, što oni nisu uništili uništio je pljaškaški demokratski režim. Ali zahvaljujući Vučiću i njegovoj snazi i borbi, Srbija ide dalje!

Luka

pre 8 godina

Srbija mora da se reformise prvenstveno zbog njenih gradjana.

becarusa

pre 8 godina

Oziljci ostaju ali mi idemo dalje ka buducnosti, jer smao tako mozemo da napredujemo

KosTICa

pre 8 godina

Necemo nikada ni zaboraviti, a ni oprostiti neka zlodela nad nasim narodom! Ali takodje, ne smemo sebi dopustiti ni luksuz da budem taoci sopstvene proslosti...

ivi

pre 8 godina

Sam ulazak u EU nista ne znaci bez boljeg standarda, dobro je sto to shvata ova vlast.

Marko

pre 8 godina

Sa Vucicem samo u buducnost i idemo i to svetlu buducnost.

senjorita

pre 8 godina

samo budućnost treba da nas zanima a prošlost da se ostavi tamo gde joj je i mesto.

Bozica

pre 8 godina

Uvek se iznenadim,koliko je Vucic prirodan,prolazi kroz masu,rukuje se,slika..nemam reci

sandra31

pre 8 godina

Premijer se uvek zalaže za interese Srbije, a napredak zemlje više se ne može osporiti.

Tea

pre 8 godina

Nema inata, samo napred, zbog budućnosti Srbije!

Laki

pre 8 godina

Za Srbe je, zahvaljujuci uspesno sprovedenim reformama, buducnost danas nesto izvesnija ali predstoji jos mnogo rada.

mladjo

pre 8 godina

Moramo da nastavimo dalje i da gradimo nasu bolju buducnost,a to jedino mozemo sa pravom politikom koji vodi gospodin Vucic.

Nada

pre 8 godina

I moramo da gledamo u budućnost kako bi našoj deci bilo bolje.

Hana

pre 8 godina

Srbija nikad vise nece biti slaba niti zaboravljena. Vucic je vratio ugled, prvenstveno svojim radom.

Sladjana

pre 8 godina

Aleksinac je dokaao da je primer svima,jesu tesko prosli ali su se iz svega izdigli

Goran

pre 8 godina

Prošlost je tu da se iz nje uči, budućnost da se u njoj živi.

Branko

pre 8 godina

Dajte da stanemo na sigurnim nogama, finasiski jaki, vojno jaki i onda možemo da pričamo sa bilo kim. Srbija zna za koga treba glasati, samo jedan jedini pravi i pošten čovek to može. Vučiću nemoj stajati...

Nikola

pre 8 godina

Jedino Aleksandar Vucic sa zalaze za resavanje problema gradjana dok su drugi tu samo figurativno.Jos jednom ce se pokazati da SNS uziva najvece poverenje gradjna Srbije.

Trifke

pre 8 godina

Okrenuti se miru i prosperiteru, a ne ratu i mrznji.

sinbad

pre 8 godina

narod mora da shvati da se u proslosti ne zivi!!! Oprostiti mozemo i moramo ali im nikad necemo zaboraviti!!!

kladionicark

pre 8 godina

Treba da zaboravimo proslost i damo sansu buducnosti.

brane

pre 8 godina

Niko normalan ne može zaboraviti šta nam se sve desilo ali isto tako moramo dalje u budućnost.

Tara

pre 8 godina

Srbija je danas ponosna i uvazena u svetu...i to zahvaljujuci premijeru koji je takvu spoljnu politiku vodio da nas je uzdigao iz pepela, a u koji nas je DS-ovska vlast pretvorila...

Jovana

pre 8 godina

Prošlost se poštuje, budućnost gradi. Nemojmo da budemo loši "zidari" svoje budućnosti, kad smo već podigli ovako jak temelj oko SNS. Moramo da idemo napred sa SNS.

Bogi

pre 8 godina

Nove investicije i nova radna mesta mogu da zalece rane iz proslosti.

sinisa

pre 8 godina

Posle svega sto smo preziveli moramo podici glavu i krenuti napred,a Vucic je taj koji nas vodi u bolji zivot jer jedini on misli na narod i drzavu za razliku od drugih koji su vec pokazali ko su i sta su.

Sanja

pre 8 godina

Srbija je za ove cetiri godine izgradila imidz u svetu koji se ne sme narusiti.

Zoran

pre 8 godina

Samo jaka Srbija može da bira gde će i šta će. Ako samo budemo jaki, svi će nas hteti uz sebe.

daki27

pre 8 godina

Proslost ne smemo zaboraviti ali isto tako ne smemo dozvoliti da nam ona stoji na putu, moramo nastaviti dalje

Pjer

pre 8 godina

Mnoge partije prošlosti,još uvek vuku Srbiju u nazad,ali je velika većina naroda je, na pravoj,Vučićevoj strani,koji nezadrživo ide ka boljoj budućnosti za Srbiju i našu decu !

bokii90

pre 8 godina

Moramo gledati napred u buducnost,za dobrobit svih nas.

angi

pre 8 godina

Samo treba realno sagledati stvari i racionalno rezonovati. U pravu je sve što kaže.

anica

pre 8 godina

Naravno da nećemo zaboraviti šta su nam sve uradili.

Andrijana

pre 8 godina

Od proslosti se ne zivi i u proslosti se ne zivi.

renesme

pre 8 godina

Buducnost nam svima treba. Dosta je bilo, zelim napred. Vucic moze da nam omoguci bolji zivot.

Taca

pre 8 godina

Samo kao gledamo unapred imaćemo uspešnu Srbiju, samo tako Srbija pobeđuje..

maki

pre 8 godina

Samo nas rad moze spasiti, Srbija je na dobrom putu gde nema mesta za mrznju, nerad i kriminal.

Dragan

pre 8 godina

Dovedite Investitore u Alesinac, ovakvu nezaposlenost narod u Aleksincu nije zaslužio

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija