• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.04.2016

09:37

TADIĆ: Ima da ih pobedimo ponovo!

Zanimljivosti

TADIĆ: Ima da ih pobedimo ponovo!

Podeli vest

Lideri Saveza za bolju Srbiju, koju čine LDP, SDS i LSV, održali su predizbornu konvenciju u Šidu sa koje je Boris Tadić pozvao građane da 24. aprila glasaju za tu koaliciju i pokažu da aktuelna vlast nije nepobediva

- Prenesite svojim prijatejlima i najbližima da imaju izbor. Svakome recite - imaš izbor - poručio je Tadić.

Građani, kazao je, moraju biti sigurni da aktuelnu vlast možemo da pobedimo ponovo, kao što smo to činili i godinama ranije.

- I ima da ih pobedimo ponovo. Budite sigurni da možemo da ih pobedimo! - rekao je Tadić.

Strankama na vlasti je poručio da nije normalno legitimisati čoveka koji se ne plaši, te ih optužio da takvim ponašanjem uvode "puzajuću diktaturu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gandra

pre 8 godina

Kako se sve brzo zaboravlja.Za politicke pobede je potrebno i briljantno politicko i opste znanje.Na zalost gospoda te osobine ne poseduju. A o  postenju da i ne govorimo......n

momir

pre 8 godina

I ovo je bio nad Predsednik. Stvarno smo tada bili na kolenima.\n

mirko

pre 8 godina

Canak svojim nastupima otvoreno radi za Vucica, sto je svima vise nego jasno...sto pre ga najurite iz koalicije ako hocete da udjete u parlament.

banat1952

pre 8 godina

Pobedices ih kao sto si ih pobedio i 2012., znaci na kukovo leto.

ovaj je odlepio

pre 8 godina

PA DRUZE Vucic nije sjajan ali je za vas sve ostale jedini domacin i gospodin covek.Ti i ova tvoja bagra ste nas za protellih 15.godina unakazili sto zajedno Sloba ni copavi nisu uradili za 50.godina.Sram Vas bilo bolje da se povucete u misije rupe i da vas nema Pokazali ste kako Srbija i Srpski narod zna da bude ojadjen,ponizen,opljackan,pokraden,omalovazavan,hapsen,pogubljen sve vasom krivicom.Sjasite nam sa grbace i ti i ovo tvoji petookobrasi i Micun i Tole.LOPOVI -PREVARANTI.!!!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20