• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2016

11:44

TOTALNO LUDILO! DSS-Dveri i "Dosta je bilo" se reklamiraju u Hrvatskoj!

Zanimljivosti

TOTALNO LUDILO! DSS-Dveri i "Dosta je bilo" se reklamiraju u Hrvatskoj!

Podeli vest

Verovali ili ne, ali Dveri-DSS i pokret "Dosta je bilo" Saše Radulovića vode predizbornu kampanju i u Hrvatskoj!?

Njihove stranačke reklame, naime, pojavile su se na hrvatskim portalima "Index.hr" i "Jutarnji.hr", o čemu svedoče fotografije koje su Informeru poslali čitaoci.

Šef Dveri Boško Obradović kaže da se oglašavaju preko "Gugl edsa" i da od njih zavisi na kom sajtu će se pojaviti reklama stranke.

- Tako smo uspeli da se potpuno iznenadno pojavimo i na sajtu Informera i na hrvatskom "Jutarnjem listu". Mi smo neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar... - vickast je bio Obradović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vox

pre 8 godina

Ta reklama je vidljiva samo u Srbiji i namjenjena je onoma koji iz Srbije posjećuju taj portal.

Tor

pre 8 godina

Jel ima dana da ne objavite vest o Dverima ? Dovedite Boska u emisiju i razresite sve dileme . Zivela Srbija

amajmon

pre 8 godina

Pametni ljudi. Zavisi kako se gleda. Očekujem da se pojave i u Bosni, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji. U svakoj zemlji serbski premijer.

Zivko

pre 8 godina

Sada se potvrdilo ko radi protiv Srbije I ko su tajkuni koji rade protiv Genija 21-og veka Aleksandra Vucica,ali posle 24-og Aprila kada im naror Srbije presudi videce sta su I kako radili.Aleksandar Vucic-SRBIJA POBEDJUJE sigurno dobija samostalnu koalicionu vladu.Bravo Vucicu.

Blagoje

pre 8 godina

Informer sam na svom sajtu ima Google Adsense reklame pa me čudi da ne znate kako Adsense funkcioniše. Dveri su platile reklamu Guglu. Index i Jutarnji imaju na svom sajtu Adsense kod, kao i Informer. Koja reklama će se pojaviti algoritam Adsense-a odlučuje na osnovu analize lokacije posetioca sajta i drugih sajtova koje je posetio. U ovom slučaju posetilac je iz Srbije posetio ove hrvatske sajtove i Adsense kod mu je pokazao reklamu koja je ciljana ka ljudima iz Srbije (u zaglavlju Dveri, a sa strane reklamu neke srpske banke). Nekom Hrvatu koji je posetio sajt u isto vreme prikazala se sasvim druga reklama. Niti Dveri, niti Jutarnji i Index, mogu da kontrolišu koju će konkretno reklamu Adsense prikazati.

LOL

pre 8 godina

Haha i meni Dveri svuda iskacu, ali gde vidose pokret DJB ovde? DJB jedino na fejsu sponzorise postove

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija